מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימוי עצמילילך09/05/2008
יש לי דימוי עצמי נמוך, אני לא מעריכה את עצמי מספיק, אני חושבת שלא מגיע לי להצליח, שאני משעממת וכו'
מבחינה רציונאלית אני יודעת שזה לא נכון, יש לי המון חברים טובים, הגשמתי את החלומות הכי גדולים שלי אבל אני עדיין מרגישה ככה שאני לא מספיק טובה, יפה , מצחיקה וכו' מה לדעתך אני צריכה לעשות? לחשוב?? כדי לשנות את החשיבה שלי ולהאמין ולאהוב את עצמי באמת?
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלאת הערך העצמי
דפנה סלען10/05/2008שלום ליאת ותודה על שאלתך
את אומרת שמבחינה רציונאלית את יודעת שהדימוי העצמי שלך אמור להיות גבוה לאור ההישגים שלך ומנקודה זו נתחיל:
אחד התרגילים שאת יכולה לעשות הוא:
לפרט לעצמך 2 הישגים – כל אחד מתחום אחר בחיים שלך ולכתוב לעצמך מה בך איפשר את ההישג – תוציאי מכל הישג לפחות 9 תכונות אופי, חוזקות, יכולות שיש לך שאיפשרו את ההישג.
למשל אם סיימת לימודי תואר – תכונות שאיפשרו את זה: כושר התמדה, רצינות, אחריות, מחויבות, סקרנות וכו' כך תוכלי לראות וגם להרגיש את התכונות הטובות שבך דבר שיעלה את הדימוי העצמי שלך
תרגיל נוסף שאת יכולה לעשות הוא:
1. לרשום את כל האמונות המגבילות (השליליות) שיש לך כלפי עצמך
2. לשנות את כל האמונות המגבילות לאמונות חיוביות
3. לחפש עדויות לכך שהאמונות החדשות אכן אמיתיות
למשל: אמונה מגבילה : 1. אני לא טובה מספיק = אמונה מגבילה
2. אני מספיק טובה= אמונה חדשה חיובית
3. העדות : התרגיל שנתתי לך קודם לגבי הישגים= עדות
אני בטוחה שתרגישי שינוי ואשמח להמשיך לעזור
דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימוי עצמי נמוך
דנה שחם11/06/2008שלום ליאת,אני תרפיסטית באומנות וברצוני לומר לך אנשים רבים חשים שהם לא מספיק טובים או ראויים למרות שהמציאות החיצונית מראה להם ההפך, אני ממליצה לך לחקור את נפשך לעומק דרך טיפול ריגשי ולעשות שינוי,אני עשיתי וכיום אני גם עוזרת לאחרים לעשות זאת , ועדיף שעה אחת קודם, את מוזמנת לעיין באתר שלי ולראות האם תרפיה באומנות יכול להתאים לך, לא צריך להיות צירים לשם כך.www.art-therapist באהבה דנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)