לא מצליחה לאהוב את עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לאהוב את עצמי
    אירן
    12/05/2008

שנים שאני עוברת סדנאות וטיפולים ומאבקים עם עצמי ואני לא מצליחה לאהוב את עצמי, אני לא יודעת כבר מה יכול לעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לאהוב את עצמי

הוספת תגובה

• אהבה עצמית

דפנה סלען
    18/05/2008

שלום אירן וסליחה על העיכוב בתשובה
    קשה לי דרך הפורום לענות - אני צריכה יותר פרטים.
    יחד עם זאת, אני רוצה לשאול אותך:
    האם אף פעם, בכלל, בחיים אין רגע/שניה/שבריר שניה שאת אוהבת את עצמך?
    אני בטוחה שאת עכשיו מפקפקת בכך - בטוח תמצאי רגע כזה
    ואז השאלה הבאה היא:
    מה יש ברגע הזה / בשניה הזו שאת אוהבת את עצמך? מה יש שם שטוב עבורך ומשליך על האהבה העצמית שלך.
    זו שאלה ראשונה שאני מזמינה אותך לחשוב עליה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהוב את עצמך

דנה שחם
    11/06/2008

הי אירן, כשאת אומרת טיפול , למה את מתכוונת? סדדנאות קצרות מועד לא יכולות לפתור בעיה כזאת. האם היית בטיפול פסיכולוגי לאורך זמן?
    אני רוצה להציע לך שני דברים:1) צריך לעשות תהליך ארוך ומעמיק, להגיע לשורש הבעיה ולהבין מה המקורות של חוסר האהבה העצמית שלך.
    2) האם ניסית תרפיה באומנות, זהו טיפול פסיכולוגי אבל קצת אחר, והתוצאות באות מהר יותר, למרות שגם בזה צריך סבלנות. כי בציור אי אפשר לשקר במילים אנחנו אפילו משקרים לעצמינו לפעמים. נ.ב. לא צריך לדעת לצייר או להיות צייר בשביל תרפיה באומנות. להפך.
    את מוזמנת לעין באתר שלי , לראות אם זה מתאים לך: www.art-therapist.co שתתחילי לאהוב את עצמך על ידי כך שתטפלי בעצמך בדרך כלשהיא. באמפטיה-דנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו