איך אפשר להפסיק לכרסם ציפורניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אפשר להפסיק לכרסם ציפורניים
    לילך
    15/05/2008

מה לא עשיתי, ועדיין אני כל הזמן מכרסמת מבלי משים, לפני השינה, בעמידה ברמזור, יש לי לק וכל יום אנימחדשת אותו בגלל הקילופים, הציפורניים שלי רק קטנות ולא גדלות וזה ממש לא יפה בעיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כרסום צפורניים

דפנה סלען
    18/05/2008

שלום לילך וסליחה על העיכוב בתשובה
    לגבי כירסום ציפורניים זה בעצם סוג של OCD וזה לא בתחום האימון
    לעיתים ניתן לטפל בזה באמצעות NLP
    אני מאמנת וגם מטפלת ב NLP - יחד עם זאת, בכנות, אף פעם לא טיפלתי באופן מובהק ב OCD
    לעיתים התופעות הללו נעלמו תוך כדי האימון או הטיפול שעשיתי אבל זה היה רק רווח נוסף ולא המטרה שלשמה הגיעו לאימון ו/או לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להפסיק לכסוס ציפורנים

דנה שחם
    11/06/2008

לילך החמודה, לדעתי כסיסת ציפורנים מעידה על מתח נפשי, לכן במקום לטפל בסיפטום למה שלא תטפלי במקור לבעייה, אני ממליצה לך על טיפול פסיכולוגי או תרפיה באומנות.
    את מוזמנת להסתכל באתר שלי ולשם קבלת מידע :www.art-therapist.c דנה שחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר להפסיק לכרסם ציפורניים - תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    25/01/2011

שלום לילך.
    תמיד חשבתי שמדובר בביטוי של עצבנות, אח"כ אמרו לי שזה ביטוי של גירוי של עור יבש..................
    אם תשימי קרם ידיים מספר פעמים ביום הגירוי יפחת....................
    זה לא אימון אישי, אבל יעיל בדרך כלל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטה שעובדת

איה
    12/03/2011

הי, גם אני קססתי ציפורנים במשך שנים רבות, הדרך שבה להפסיק היא לאחר שעשיתי
    בניית ציפורנים, נכון שיש את האינסטינקט של לקרב את הציפורן לפה, אבל בעלי שומר עלי :).
    אז אחרי הציפורנים, אולי כדאי שתתחתני נכון :).
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעשי בניה!!!!!!!!!!

מאיה
    24/03/2011

בשיא הרצינות!!!
    גם לי היתה את אותה הבעיה.. פשוט תעשי בנית ציפורנייפ אפילו רק לכמה חודשים וזה יגרום לך להפסיק:))
    מנסיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו