להגיע לזוגיות שלא לשמה(חלקית)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להגיע לזוגיות שלא לשמה(חלקית)
    אורן
    14/04/2017

אני אדם מאוד מורכב, חוזר בתשובה אבל לא קשור במיוחד לזרם אחד ביהדות(מה שמשאיר אותי מעט בצד, כי אני לא מתאים את עצמי לאף פלג). חכם וכישרוני. הילדות שלי היתה לא פשוטה, ואחר כך עוד יותר, הייתי בכמה אישפוזים ועד שמצאו בשבילי אבחנה שבאמת התגלתה והוסכמה על ידי כולנו כנכונה עברו כמעט שני עשורים. ובזמן הזה הרבה נזק נעשה. אני משקם את עצמי כעת. אני מחזיק דירה בכוחות עצמי עובד בשתי עבודות וגם לומד. אבל אני לא שמח, עם השנים הקשות האלו שהיו בהן מלחמות רבות והרבה לבד יותר ויותר נחשפתי לפורנוגרפיה, עד שהיום זה כמעט חלק בלתי נפרד מהחיים שלי. לפעמים יותר ולפעמים פחות. ואני מסתכל גם בחומר עם אופי קצת לא רגיל, ולא יודע איך לחשוב על זה. הסיבה שאני מעלה כל זאת בפורום הזה היא כי אני מעוניין להיכנס לקשר זוגי, לא רק בגלל שאני מעוניין במין(מעולם לא היה לי קשר עם מישהי כבוגר, ואני מרגיש את זה טוב טוב), אלא אני מעוניין לאהוב, להעניק, לפרגן ולעשות למישהי את החיים יותר טובים. לא לדבר על הקמת בית בישראל ומצוות פריה ורביה. אני לא בריא לגמרי, יש דברים שמכעיסים אותי יותר מאנשים רגילים וסיטואציות שקשה לי להתמודד איתן יותר, אבל הכל יכול להשתנות בטיפול נכון, ואת זה אני רואה. הקושי הוא עכשיו, קשה לי מאוד אפילו לחשוב על להיות לבד עוד הרבה זמן, ופעולות לשם זוגיות דוקא מעודדות בי את רצון החיים. אבל כשאני בא להציג את עצמי אני מתבייש הרי באמת אני יודע שהראש שלי לא טהור לגמרי, ואני מרגיש כאילו הבחורה שאפגש איתה יודעת כל מה שיש לי בראש, ואין לי הרבה חוץ מרצון למין. אבל זה עכשיו, פעם זה היה אחרת, וזה יהיה אחרת. ברור לי שאני אמור לחפש זוגיות בכל הכוחות שיש לי, אלה החיים. אבל איך להציג את זה בצורה מכבדת, שגם אני אכבד בה את עצמי, ואת מי שאפגש איתה, בלי לשקר ועם נאמנות לדרכי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום אורן,

גרשון מורג
    15/04/2017

שלום אורן,
    ראשית, תרשה לי להוקיר אותך על הפתיחות והכנות בהודעתך.
    לגבי שאלתך: אינני חושב שזאת השאלה שצריכה להישאל מכיוון שבהודעתך אתה מציג מצב הרבה יותר מורכב אשר לדעתי עליך לטפל בו לפני חיפוש הקשר המחייב.
    הפורום הזה אינו המקום לכך ומכיוון שכבר התנסית בטיפול בעבר, הייתי מייעץ לך לחזור למסגרת טיפולית ולהציג את מה שהצגת כאן בהודעתך ובעזרת המסגרת להגיע לאיזון שיאפשר לך ליצור את הקשר הרצוי לך.
    בינתיים אני מאחל לך חג שמח והצלחה בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו