מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להגיע לזוגיות שלא לשמה(חלקית)אורן14/04/2017
אני אדם מאוד מורכב, חוזר בתשובה אבל לא קשור במיוחד לזרם אחד ביהדות(מה שמשאיר אותי מעט בצד, כי אני לא מתאים את עצמי לאף פלג). חכם וכישרוני. הילדות שלי היתה לא פשוטה, ואחר כך עוד יותר, הייתי בכמה אישפוזים ועד שמצאו בשבילי אבחנה שבאמת התגלתה והוסכמה על ידי כולנו כנכונה עברו כמעט שני עשורים. ובזמן הזה הרבה נזק נעשה. אני משקם את עצמי כעת. אני מחזיק דירה בכוחות עצמי עובד בשתי עבודות וגם לומד. אבל אני לא שמח, עם השנים הקשות האלו שהיו בהן מלחמות רבות והרבה לבד יותר ויותר נחשפתי לפורנוגרפיה, עד שהיום זה כמעט חלק בלתי נפרד מהחיים שלי. לפעמים יותר ולפעמים פחות. ואני מסתכל גם בחומר עם אופי קצת לא רגיל, ולא יודע איך לחשוב על זה. הסיבה שאני מעלה כל זאת בפורום הזה היא כי אני מעוניין להיכנס לקשר זוגי, לא רק בגלל שאני מעוניין במין(מעולם לא היה לי קשר עם מישהי כבוגר, ואני מרגיש את זה טוב טוב), אלא אני מעוניין לאהוב, להעניק, לפרגן ולעשות למישהי את החיים יותר טובים. לא לדבר על הקמת בית בישראל ומצוות פריה ורביה. אני לא בריא לגמרי, יש דברים שמכעיסים אותי יותר מאנשים רגילים וסיטואציות שקשה לי להתמודד איתן יותר, אבל הכל יכול להשתנות בטיפול נכון, ואת זה אני רואה. הקושי הוא עכשיו, קשה לי מאוד אפילו לחשוב על להיות לבד עוד הרבה זמן, ופעולות לשם זוגיות דוקא מעודדות בי את רצון החיים. אבל כשאני בא להציג את עצמי אני מתבייש הרי באמת אני יודע שהראש שלי לא טהור לגמרי, ואני מרגיש כאילו הבחורה שאפגש איתה יודעת כל מה שיש לי בראש, ואין לי הרבה חוץ מרצון למין. אבל זה עכשיו, פעם זה היה אחרת, וזה יהיה אחרת. ברור לי שאני אמור לחפש זוגיות בכל הכוחות שיש לי, אלה החיים. אבל איך להציג את זה בצורה מכבדת, שגם אני אכבד בה את עצמי, ואת מי שאפגש איתה, בלי לשקר ועם נאמנות לדרכי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורן,
גרשון מורג15/04/2017שלום אורן,
ראשית, תרשה לי להוקיר אותך על הפתיחות והכנות בהודעתך.
לגבי שאלתך: אינני חושב שזאת השאלה שצריכה להישאל מכיוון שבהודעתך אתה מציג מצב הרבה יותר מורכב אשר לדעתי עליך לטפל בו לפני חיפוש הקשר המחייב.
הפורום הזה אינו המקום לכך ומכיוון שכבר התנסית בטיפול בעבר, הייתי מייעץ לך לחזור למסגרת טיפולית ולהציג את מה שהצגת כאן בהודעתך ובעזרת המסגרת להגיע לאיזון שיאפשר לך ליצור את הקשר הרצוי לך.
בינתיים אני מאחל לך חג שמח והצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)