פחדים וחרדות אודה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים וחרדות אודה לעזרה
    טובית
    17/06/2017

הי שלון רב מה שלומיכם
    הנני בת 42 נשואה עם שני ילדים
    מאז שהילידים נולדו וגם היום אני חרדה ופוחדת מכל דבר
    שהם חולים או פוחדת שיקרה משהו
    לדוגמא הבן הגדול שלי אני כל הזמן חופרת לו על הגיינה הגיינה שלא יגזים עם האימוני כושר
    ושיזהר במה שאוכל
    וגם לקטנה שלי אותו דבר
    ואני לא מצליחה לצאת מהלופ הזה
    אודה לעזרה ממכם יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים וחרדות אודה לעזרה

הוספת תגובה

• שלום טובית

גרשון מורג
    17/06/2017

שלום טובית,
    תודה שפנית אלינו.
    מהודעתך הקצרה ניתן להבין שאכן כפי שאת מגדירה את "חרדה ופוחדת מכל דבר". אבל הדבר המעניין מעבר לכך הינו שכנראה את בהחלט מודעת למצב וגם להשפעות המצב על הילדים שלך.
    נראה שהבעיה המרכזית הינה שאת לא מצליחה לשלוט במצב ונותנת לדחפים החרדתיים שלך לשלוט במעשיך, יתכן שבמודע או שלא במודע אבל זה המצב...
    החדשות הטובות הן שנראה שהעניין ניתן לטיפול ונראה לי שמאמן/ת אישי/ת יוכל/תוכל לעזור בכך. ממליץ לנסות למצוא מאמן כזה שתוכלי ליצור איתו/ה "כימיה" ולהתעמק בעניין.
    בהצלחה!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה

טובית
    19/06/2017

הי ערב טוב
    אולי בבקשה אפשר כאן בפורום לעשות את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטובית

גרשון מורג
    19/06/2017

טובית יקרה,
    צר לי, אבל תהליך של אימון הוא לא דבר שניתן לעשות בפורום ובמיוחד לא בפורום פומבי כזה.
    תהליך של אימון אישי כשמו כן הוא: תהליך. הוא נפרס על פני מספר פגישות שמספרן תלוי באופי העניין בטיפול. הוא תהליך אינטימי ופרטי בין המתאמן והמאמן ודורש אמון הדדי בין הצדדים. בתהליך מוצלח כזה לא רק פותרים את הבעיה שלשמה התחיל האימון, אלא בדרך כלל יוצאים ממנו עם תובנות מאוד חשובות לגבי החיים בכלל. אני חוזר וממליץ לך בחום להתעניין בתהליך אימון אצל מאמן או מאמנת שאיתו/ה תוכלי ליצור "כימיה". מאוד חשוב.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו