שיטות וטיפולים לאיזון עצמי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיטות וטיפולים לאיזון עצמי?
    אנונימי
    24/09/2017

תמיד הייתי אדם מודע ורגיש לעצמי ולסביבה, תמיד ידעתי לזהות בחלק מהפעמים מה לא בסדר ומה הבעיה אצלי
    אני אדם מאוד מאוד ביקורתי כלפי עצמי לפעמים אפילו בהגזמה.. לפני שנה וחצי התחלתי תהליך אצל פסיכולוגית כי היו לי בעיות עם אמא שלי וגדלתי כילדה עצבנית שמשתוללת וצורחת ועושה בלאגן, זה היה מפריע לי בזוגיות כי זה היה יוצא החוצה לפעמים.. התהליך תפס תאוצה לאחר פרידה מהחבר האחרון שלי לפני כ-9 חודשים
    מאז אני מרגישה שאני מאוד משתפרת ומאוד רגועה והגעתי להמון תובנות ומחשבות על החיים ועם זאת מיום ליום אני מרגישה אבודה יותר ויותר, אני בת 23 ואני לא יודעת מה נכון לי לעשות, איך לקדם את עצמי, אולי אני רוצה לעשות טיול אולי אני צריכה לחשוב על קריירה..מרגישה לא שייכת לשום מקום, שהכל מסביבי לא אמיתי, בעיקר האנשים כולם אינטרסנטים וכולם חיים כדי להרשים אחד את השני ופשוט הכל מרגיש מזוייף
    אני יודעת שאני צריכה טיפול יותר אינטנסיבי כדי להגיע לתוצאות אבל מבחינה כלכלית לא מתאפשר לי.. אני רוצה לעזור לעצמי גם, צריכה יותר נכון
    איך אוכל לדעת מה מתאים לי, מדיטציה, כל מיני טיפולים אחרים? אשמח לשמוע על סוגי טיפולים ושיטות שאוכל לאזן את עצמי כי את כל המחשבות והרגשות אני שומרת בתוכי ואני מרגישה שעוד מעט אתפוצץ
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ל"אנונימית"

גרשון מורג
    24/09/2017

שלום לך "אנונימי"
    ראשית, אני חייב להודות שאינני רואה סיבה למה לפנות באנונימיות. אפשר אפילו לשנות/להמציא שם אחר שיהיה לנו, המשיבים בשם מלא, יותר נעים לתקשר. למרות זאת אשמח להשיב ולתרום לך כמיטב יכולתי.
    את הצלחת בפנייתך ממש להבהיר בצורה חד-משמעית את הבלבול שעוטף אותך: מצד אחד את כותבת " מאז אני מרגישה שאני מאוד משתפרת ומאוד רגועה והגעתי להמון תובנות ומחשבות על החיים ועם זאת מיום ליום אני מרגישה אבודה יותר ויותר" וגם מצד שני כותבת "כי את כל המחשבות והרגשות אני שומרת בתוכי ואני מרגישה שעוד מעט אתפוצץ". אז בואי נבהיר, מי שמרגיש שעוד מעט יתפוצץ לא יכול באותה עת להרגיש מאוד רגועה ומשתפרת, נכון?
    היתכן שהשיפור והרוגע שייכים לתחום מסוים והרגשת הפיצוץ נוגעים לתחום אחר בחייך? כדאי מאוד לעצור רגע, לנשום עמוק ולהרגע ולבדוק מה היא אכן ההרגשה האמיתית והשולטת ולמה היא מתייחסת, אז אולי תוכלי להבין מה דורש הטיפול הכי דחוף או הכי רציני ובהתאם לכך תוכלי להתחיל לחפש את העזרה המתאימה.
    על פניו נראה שאימון אישי יכול בהחלט להוות עזרה מתאימה עבורך. כל מאמן מנוסה ורציני ייגבה תשלום עבור האימון, הרי זו פרנסתו ומגיע לו/לה תשלום עבור עבודתו. את תצטרכי לחשב שוב את סדר העדיפויות שלך ולבדוק על מה את מוכנה לוותר על מנת לקבל את העזרה... יתכן שתלמידים שרק סיימו לימודי אימון יהיו מוכנים לגבות סכום סמלי עבור השיחות. כדאי לבדוק בבתי הספר לאימון.
    לגבי מדיטציה, לא רק שלא יכולה להזיק אלא תמיד תורמת ללא קשר למצב שאת נמצאת. תוכלי למצוא באינטרנט הרבה סרטוני הדרכה איך להכנס למדיטציה. אני מאוד ממליץ על זה ולהפוך אותה להרגל יומי. בהצלחה!!!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל מתחיל ביחסים שלך עם עצמך

איציק יצקן
    24/09/2017

שלום לך,
    בנוסף לדברים החשובים שכתב גרשון:
    כתבת על עצמך דברים שונים. לעיתים הפוכים זה לזה. ובעצם את אומרת שיש בך מזה ומזה. השאלה היא מי היועץ הפנימי שלך? את הכועסת או את החולמת. נסי לראות אֶת אַת כאשר את אוהבת את מה שאת. נסי להגדיל את השעות שאת עם אַת האוהבת. לאט לאט יגדל כושר ההחלה שלך.
    נשמח לשמוע על ההתקדמות.
    בהצלחות,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו