קשיים בזוגיות שחוזרים על עצמם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בזוגיות שחוזרים על עצמם
    הילה
    02/01/2018

אני עם חבר שלי כבר חצי שנה והגענו לשלב שאנחנו כל הזמן רבים, דבר דומה היה לי גם עם החברה לשעבר וגם עם החבר לפני, שאחרי חצי שנה- 8 חודשים משהו מתהפך והקשר נהייה מתוח. בגלל שזו פעם שלישית אני מבינה שזה כנראה אני ולא הם אבל אני לא יודעת מה ולמה זה קורה... אשמח לתובנה שתעזור לי. הילה לב 6.7.89
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הילה

ליאת יוגב
    02/01/2018

אין ספק שבתוך מערכת זוגית , את מאד זקוקה לשייכות ושיתוף תוך תחושת בטחון גדולה במיוחד , כל בן זוג שמקנה לך זאת , יופי לך ! נכון שבמהלך החיים מאחר והשם המלא שלך הינו 1 את מתמודדת ויודעת איך להיות עצמאית , אך חשוב שלא תפספסי את מה שבאמת חשוב לך , בטחון יציבות , ואולי מידה של התגמשות , על דברים שפחות חשוב לריב עליהם . מתוך ההבנה לצורך הכי בסיסי שלך , כפי שציינתי , כשקיימת לך תחושת יציבות אחריות בטחון , נותן לך משמעות לחייך !!
    בהצלחה !
    אם תרצי לדעת על איך לעבוד על הקשר עם בן זוגך הנוכחי , צייני תאריך לידה שלו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו