איך לצאת ממשבר רגשי בלי תרופות עזרה עצמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לצאת ממשבר רגשי בלי תרופות עזרה עצמית
    רינת
    20/05/2018

אני בגיל המעבר וסובלת בזמן האחרון מנדודי שינה דכדוך חוסר אנרגיה אני בדרך כלל בחורה שמחה מתפקדת עם מלא חברים עבודה אבל לפני חודש פוטרתי מעבודתי ואני מרגישה שהשתלט עלי דכדוך משבר רגשי גם אבא שלי חולה בדימנציה דוד שלי ז"ל נפטר לפני כמה חודשים כל הדברים האלה הביאו אותי למשבר רגשי הרגשה של חוסר חשק לעשות כלום. אשמח עם תוכלי לתת לי לפחות אחד או שתי טיפים מעשיים כדי לחזור לשמחת חיים שהיתה לי לפני כל זה איך לחזור לחיים שמחים ולשגרה זה מאוד חשוב לי המענה אשמח עם תוכלו לכתוב לי בהקדם אני רוצה לחזור לעצמי לחיים הרגילים שלי אתם תעשו לי מצווה עם תוכלו לייעץ לי מה הדבר המיידי המעשי הכי נכון לצאת ממשבר ודיכאון. אני מאוד מודה לכם מקרב לב חג שבועות שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח למענה

רינת
    21/05/2018

זה מאוד חשוב לי אני ממש מודה לכם יום נפלא שיהיה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת

ליאת יוגב
    21/05/2018

ראשית , סליחה על העיכוב בתשובה ... כמה אפשרויות שאפשר לןהעזר בהם כדי לצאת מהמצב אותו תיארת . ראשית , לרכוש שתי תמציות באך , שמאד יוכלו לעזור לך , מה שנקרא תמציות "מעודדות" , תמצית הנקראת mustard כמו גם , תמצית באך הנקראת gentian אין לי ספק , שהתמציות הללו יוכלו לרומם את רוחך , גם אם המציאות לא מאד קלה , נכון לכרגע , תקחי התמציות 2 טיפות מכל אחת מהן , 4 פעמים ביום , לתוך הפה .
    אפשרות נוספת , לכתוב לך , נקודות האור בחיים , מה יש לך , לכתוב ולקרוא לפחות פעמיים ביום ..
    בהצלחה ! אם תרצי לשוחח , מוזמנת !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רינת
    22/05/2018

תודה על התמיכה יום נפלא והמשך שבוע נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו