מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני רוצה לחזור לחיות חיים שמחיםרינת25/05/2018
שבת שלום.
קודם תודה על העזרה אבל אני מעדיפה להיעזר בעזרה בלי הצעה לתרופות כי אני לוקחת תרופות,אני מאוד מודה לך על תמיכתך אבל אני מרגישה שאני ממש בבדידות רגשית לטיפולים ניסיתי ללכת אבל זה לא עזר אני מרגישה לבד כל ערב חסרת אנרגיה אני משתדלת להרגיש טוב אבל החוסר אנרגיה במיוחד בערב שאין לי חשק לדבר עם אף אחד אין לי חשק לעשות כלום אני כל כך רוצה לחזור לשמחה לאנרגיה הטובה אולי יש לך עוד הצעה קטנה לתת לי כדי שאחוש יותר טוב מיידי כאשר אני מרגישה את החוסר אנרגיה הזה. אני מקווה שלא תמחקו את ההודעה כי אני כתבתי כמה פעמים ומחקו את ההודעות שלי אין לי מושג למה. אני ממש מבקשת עזרה מיידית כרגע כי אני לא בטיפול אין לי עם מי לדבר המשפחה לא מבינה את זה ומתנגדת שאלך לטיפול אחרי מה שעברתי בטיפולים עברתי טראומות בטיפולים לכן אני פונה אליכם. ממש אשמח לעזרה מיידית מה לעשות עם התחושות החוסר אנרגיות העצבות הבדידות הרגשית הזאת. אני ממש מודה לך את תעשי לי מצווה גדולה כי כרגע אין לי איך להיעזר מאחלת לך שבת נפלאה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לתמציות
רינת25/05/2018יכול להיות בגלל שאני לוקחת תרופות אחרות אני באמת ניסיתי תמציות באך ודברים כאלה בעבר וזה לא עזר לי להרגשה.תודה על עזרתך אני מאוד מקווה שתעני לי כמה שיותר מהר כדי שסוף סוף ארגיש יותר טוב. ממש ממש תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתנצלת שכתבתי שאלה נוספת
רינת25/05/2018אין לי כרגע עם מי לדבר ולמי לפנות ולטיפול אחרי הטראומה שעברתי אני לא רוצה לחזור אני רוצה לצאת מזה לבד,אני יודעת שזה פורום אבל בכל זאת אשמח עם תוכלי להציע לי איך לשפר מצב רוח מיידי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כל כך אודה לך עם תוכלי לענות לי
רינת26/05/2018זה מאוד חשוב לי וארגיש טוב יותר ממש תודה שבת נפלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
ליאת יוגב26/05/2018ראשית , תמציות פרחי באך , עובדות ! זהו תהליך , שצריך אליו סבלנות , אני אישית מאד אוהבת (נעזרתי בתמציות אלה בעברי)... מעבר לזה , כדי להצליח להעלות המורל , חשוב אולי לציין את כל מה שיש לך , (גם אם כרגע , רואה הכל כקושי).. להסתכל חיובי תמיד עוזר , לכן , כתבי לך , את הדברים החיוביים שקורים בחייך ,(בטוחה שתמצאי) , קראי זאת שוב ושוב ,
סדרי לך , מטרות , מה היית רוצה לשפר בחייך ,ולהחליט איך אחת לשבוע , אולי שבועיים מממשת את אותה מטרה , לפעמים לא יהיו לך אנרגיות , לעשות למען אותן מטרות (ותרי לעצמך ), אך ככל שאכן תעמדי במטרות , כך תיטיב דרכך , גם אם זו מטרה מאד לא משמעותית , חשוב לכתוב הכל על דף , לראות איך מממשת ומתקדמת , כדי לצאת ממצב "הבאסה" ספורט , או רק הליכה בשכונה בה מתגוררת , יכול גם להיטיב . להפוך כל מחשבה שלילית , לחיובית , לכתוב דברים בהיבט החיובי , לקרוא אותם , אפשר להתחיל משפטים כמו "אני אוהבת את הרעיון שיש לי .. " אני אוהבת את הרעיון שמצליחה ... חשוב לקרוא זאת לפחות פעמיים ביום , בהצלחה בכל המשימות הקטנות - גדולות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת תודה רבה שיפרת לי את ההרגשה
רינת26/05/2018אני כל כך מעריכה את זה באמת מכל הלב תודה אני מאחלת לך שבת נפלאה ושבוע נפלא תבורכי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)