מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקופה קשה במשך כמעט שבועיים מלווה בדיכאון וחוסר חשקרינת18/06/2018
היי ליאת.
מאז שנתת לי לעשות מטרות אני ממש מנסה אבל כבר כמעט שבועיים מאז שנודה לי שאבא שלי במצב גרוע והוא חולה בדימנציה אני מרגישה עלי לחץ נפשי מאוד כבד שחס וחלילה יקרה הנורא מכל יש לי משפחה מאוד תומכת לטיפולים פסיכולוגים וכאלה אני לא רוצה ללכת לכן אני פונה אליך פתאום ביום ראשון לפני שבועיים וכל יום אני קמה בבוקר עם חוסר חשק אפילו לעשות את המטרות שהצעת לי לא בא לי לדבר עם אף אחד היום קצת ישתפר המצב ואני טיפה מרגישה יותר טוב אני לא עובדת אין לי כרגע כסף ללימודים גם אין לי כל כך הרבה חברות וחברים עברתי משברים בחיים שלי אני כל כך רוצה לחזור לשמחה לכיף לחיוניות לאנרגיה למרות כל זה אין לי כסף לטיפולים פרטיים אני ממש אשמח עם תוכלי לייעץ לי איך לחזור לכל מיני מטרות גם שהצעת לי וגם בכלל איך לחזור לשמחה לקום כל בוקר בשמחה אני כבר כתבתי לך על המצב שלי אבל כל כך עזרת לי שאת ממש תעשי מצווה בשבילי אני כל כך מודה לך ומאחלת לך המשך שבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיתי טיפולים וזה לא עזר לי בשום אופן
רינת18/06/2018להיפך זה עשה לי לא טוב והמשפחה שלי גם נגד הטיפולים אני רוצה לצאת מזה לבד ולחזור לשמחה ולאנרגיה אני ממש אודה לך על תמיכתך זה מאוד חשוב לי אין לי דרך אחרת למי לפנות ואני נשארת עם המצוקה שלי,תודה מכל הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד אודה לך על עצה בפורום
רינת18/06/2018גם עם יש לי משפחה תומכת זה לא תומך בי שהם אומרים לי שזה יעבור ושאני צריכה לקחת את עצמי בידיים ואחרי מה שעברתי בטיפולים האלה רק מדברים איתי על זה אני מתעצבנת אני בשום פנים ואופן לטיפולים לא רוצה לחזור אני רוצה לצאת מזה לבד אני מבקשת מאימא שלי כדור אבל אימא שלי אמרה שזה רק לשעת הצורך האמת שאני לוקחת טיפות להרגעה בלילה וזה לא בדיוק עוזר גם הרופאת משפחה אמרה שהיא לא יכולה לעזור לי בזה אני רוצה לצאת מהדיכאון בלי כדורים אלא לחזור לשמחה באופן טבעי וגם עם אני רוצה לדבר ולהוציא אין לי עם מי ממש ממש תודה וסליחה על ריבוי השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח עם תעני לי אני ממש אודה לך
רינת20/06/2018זה חשוב לי יום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא קיבלתי תשובה?
רינת21/06/2018תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)