תקופה קשה במשך כמעט שבועיים מלווה בדיכאון וחוסר חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקופה קשה במשך כמעט שבועיים מלווה בדיכאון וחוסר חשק
    רינת
    18/06/2018

היי ליאת.
    מאז שנתת לי לעשות מטרות אני ממש מנסה אבל כבר כמעט שבועיים מאז שנודה לי שאבא שלי במצב גרוע והוא חולה בדימנציה אני מרגישה עלי לחץ נפשי מאוד כבד שחס וחלילה יקרה הנורא מכל יש לי משפחה מאוד תומכת לטיפולים פסיכולוגים וכאלה אני לא רוצה ללכת לכן אני פונה אליך פתאום ביום ראשון לפני שבועיים וכל יום אני קמה בבוקר עם חוסר חשק אפילו לעשות את המטרות שהצעת לי לא בא לי לדבר עם אף אחד היום קצת ישתפר המצב ואני טיפה מרגישה יותר טוב אני לא עובדת אין לי כרגע כסף ללימודים גם אין לי כל כך הרבה חברות וחברים עברתי משברים בחיים שלי אני כל כך רוצה לחזור לשמחה לכיף לחיוניות לאנרגיה למרות כל זה אין לי כסף לטיפולים פרטיים אני ממש אשמח עם תוכלי לייעץ לי איך לחזור לכל מיני מטרות גם שהצעת לי וגם בכלל איך לחזור לשמחה לקום כל בוקר בשמחה אני כבר כתבתי לך על המצב שלי אבל כל כך עזרת לי שאת ממש תעשי מצווה בשבילי אני כל כך מודה לך ומאחלת לך המשך שבוע נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניסיתי טיפולים וזה לא עזר לי בשום אופן

רינת
    18/06/2018

להיפך זה עשה לי לא טוב והמשפחה שלי גם נגד הטיפולים אני רוצה לצאת מזה לבד ולחזור לשמחה ולאנרגיה אני ממש אודה לך על תמיכתך זה מאוד חשוב לי אין לי דרך אחרת למי לפנות ואני נשארת עם המצוקה שלי,תודה מכל הלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאוד אודה לך על עצה בפורום

רינת
    18/06/2018

גם עם יש לי משפחה תומכת זה לא תומך בי שהם אומרים לי שזה יעבור ושאני צריכה לקחת את עצמי בידיים ואחרי מה שעברתי בטיפולים האלה רק מדברים איתי על זה אני מתעצבנת אני בשום פנים ואופן לטיפולים לא רוצה לחזור אני רוצה לצאת מזה לבד אני מבקשת מאימא שלי כדור אבל אימא שלי אמרה שזה רק לשעת הצורך האמת שאני לוקחת טיפות להרגעה בלילה וזה לא בדיוק עוזר גם הרופאת משפחה אמרה שהיא לא יכולה לעזור לי בזה אני רוצה לצאת מהדיכאון בלי כדורים אלא לחזור לשמחה באופן טבעי וגם עם אני רוצה לדבר ולהוציא אין לי עם מי ממש ממש תודה וסליחה על ריבוי השאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח עם תעני לי אני ממש אודה לך

רינת
    20/06/2018

זה חשוב לי יום נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא קיבלתי תשובה?

רינת
    21/06/2018

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו