איך אני מביאה את עצמי למקום טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני מביאה את עצמי למקום טוב
    מישהי
    24/06/2018

היי,
    אני מרגישה שאני לא מצליחה להביא את החיים שלי למקום טוב, חיובי ובונה. גדלתי בסביבה אלימה, אמא שלי היתה אלימה כלפי רגשית, פסיכולוגית, מילולית ופיזית. מאוד שטלתנית וברגע שאני עושה משהו למען עצמי או לא נשמעתי למה שהיא רוצה, היתה מעבירה אותי טרור. התנפלויות מילולויות אלימות מאוד, קללות, צעקות, עד שלא היתה מביאה אותי להתפרקות רגשית, שכללה צעקות ובכי, פשוט לא היתה מרפה. אחרי זה הלא היתה מדברת איתי ומעלמת לחלוטין והופכת את עצמה ללא נגישה. כשבגרתי והגעתי לגיל 18 כל החלטה שלקחתי לעצמי, בין אם זה לעבוד או להתגייס, היתה מראה את החוסר שביעות רצון שלה. ועוד פעם היו התנפלויות, שנאה ורוע שהיו יוצאים ממנה בלי סוף. כביכול לא היתה יוצאת באופן ישיר כלפי מה שהיא לא היתה מרוצה ממנו, אלא באופן כללי או שהיתה מתחרפנת עלי על כל מיני דברים או שמאוד מאוד קרה, מרוחקת ואדישה.
    אני חושבת שהדבר הזה מנהל אותי עד היום, בגיל 29. אני חושבת שבגלל השנאה שלה כלפי והרוע שיוצא ממנה, אני מנסה כמה שיותר לעשות לעצמי רע ולהרוס רק בשביל שהיא תהיה מרוצה ולא תשנא אותי יותר. אני לא יודעת איך יוצאים מהמצב הזה.. אשמח לעצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מישהי

ליאת יוגב
    24/06/2018

אין ספק , שלענות לך על כל העניין , הרבה יותר מורכב , מזמינה אותך להתקשר ולשוחח . מקווה שאוכל להצליח לעזור לך !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מישהי
    25/06/2018

יש אולי בכל זאת עצות מעשיות וממוקדות למצב הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו