איך לקבל קצת יותר אנרגיה ושמחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לקבל קצת יותר אנרגיה ושמחה
    דורין
    15/08/2018

אני חשה בזמן האחרון מאוד חלשה ודי משועממת חוץ מעבודה שמצאתי אני מרגישה שאני חוזרת הביתה חסרת אנרגיה חולשה דכדוך אני איבדתי חברה טובה לפני שנתיים ומאז החברים התפזרו אין לי שום קשר איתם הקשר נותק גם טלפונים נאבדו לי מאז אני בלי חברים בלי בן זוג מרוב שאני חסרת אנרגיה חוץ מעבודה אפילו לצאת מהבית קשה לי קשה לי גם שגם אין לי בן זוג כרגע ואין לי שום חברים אפילו לצאת לבר או מקומות אחרים להכיר גם אין לי כל כך כסף כרגע הרבה לבילויים אני מרגישה רוב הזמן די לבד ישנה הרבה ורואה טלוויזיה חוזרת לבית ריק ומוצפת במחשבות הייתי מעוניינת לדעת איך להכניס קצת יותר אנרגיה ושמחה לחיים כדי לצאת מהלבד והשעמום שאני מרגישה ואיך לצאת מהחוסר חשק לצאת מהבית מרוב חולשה חוסר אנרגיה ודכדוך אשמח לדעת במה אימון אישי יכול לעזור ואשמח לעצה מכם מה לעשות במצב שאני נמצאת בו. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנרגיה

ליאת יוגב
    15/08/2018

אנסה לענות לך מבלי שציינת את גילך .. כאשר בעצם את מודעת למצבך ורוצה לשנות , אפשרות אחת היא להחליט מה היית רוצה שיקרה בחייך אחרת ולהחליט שבתוך כך וכך זמן , את גורמת לשינוי המצב , לדוגמא , חברה רבה יותר (לפעמים מספיק חברה או שתיים כדי לעשות דברים בשעות הפנאי),תחליטי שיוצאת למקום שהאופציות להכרות קיימים , פעילות ספורטיבית, מתנ"ס התואמים לקבוצת הגיל שלך (מניחה שבכל עיר קיימים ,ויצ"ו גם אפשרי)
    או להחליט על קורס מסויים בתחום העניין שלך כאחת המטרות היא להכיר ,מעבר לידע שתרכשי .. בטוחה שאם תחליטי ליישם את אחת מעצותי , יכנס עניין לחייך ותצליחי לצאת יותר מהבית ,בשעות הפנאי .. בהצלחה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו