תחושת ריקנות ללא עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת ריקנות ללא עבודה
    דורית
    23/10/2018

אני קמה כל בוקר בתחושה שאין למה לקום. אני מחפשת עבודה יום יום ולא מוצאת כבר הרבה זמן שאני מחפשת ומחפשת כלום לא מצאתי כלום. בנוסף יש לי בעיה כספית לחוגים מסוימים לקורסים עם אני רוצה אני מרגישה די בדידות בחיי אני עברתי את גיל הארבעים לא נשואה ללא ילדים מרגישה שאין לי מטרה לקום אליה בבוקר וזה מוביל לדכדוך וריקנות. מה אפשר לעשות דבר ראשוני לקום בבוקר ולהרגיש סיפוק להרגיש שמחה גם במצב הזה? תודות לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת ריקנות ללא עבודה

הוספת תגובה

• המשך

דורית
    23/10/2018

אשמח להכוונה קטנה או טיפ קטן חוץ מעצה לטיפול כזה או אחר,תודות לך והמשך שבוע מקסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית

ליאת יוגב
    23/10/2018

מבינה בהחלט את התחושה בה נמצאת , כאשר כדברייך "אין למה לקום בבוקר".. חשוב שתלכי בגישה של אמונה שלמה , תחדירי לתת מודע שלך ,שאת מוצאת וללא ספק עבודה , גם אם הדרך לכך לא פשוטה , אין ספק , שבסוף גם תמצאי !!! יש המון כח לגישה , לאמונה , נסי שלא לשקוע ..
    בהצלחה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו