מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשק לכלום חוסר מלאות מה עושיםטל27/10/2018
שלום רב.
אני ממש אשמח לקבל הכוונה על נושא מסוים שאני כבר נאבקת הרבה זמן. היו לי חיים מלאים וכיום אני חשה מבחינת החיים שליליות גדולה,זה מתבטא בחוסר דברים שאהבתי לעשות את מה שאהבתי בעבר תחביבים לצאת אפילו בערב לבילויים עברתי טראומה לא קטנה בשנים האחרונות ואני רוצה לחזור לחיים מלאים שמחים ולצאת מהבית אבל אני חשה שאין לי את הכוח לצאת מהבית לשום מקום כל הזמן יושבת עם דכדוך ומחשבות שליליות. מה עושים במצב כזה? אשמח לפתרון כעזרה ראשונית. אני מאד מודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ליאת יוגב27/10/2018מאד מבינה לתחושותייך , לפעמים כאשר קיימת תחושת ריקנות מאד יכול להעיק , ליצור שליליות ,
האם יכולה להאמין שמחשבות שליליות יוצרות מציאות שלילית ,כמו גם , חשיבה חיובית מביאה חיוביות ?!
לכן כל מה שחשוב , שתנסי לכתוב לך כל מיני מנטרות חיוביות , שתקראי אותן לפחות פעמיים שלוש ביום , דברים שהיית רוצה שיקרו לך , ושאפשרי שתוכלי להביא אותם לחייך .
את יכולה לנסות להפוך השלילי לחיובי , בדרך זו .
נסי להכניס משהו אחד בכל שבוע מחדש , שיגרום לך הנאה , לנסות לממש אותו כל פעם מחדש .
ליצור עניין מחודש בחייך , אבל לא בבת אחת . אלא צעד צעד
כשהחשוב מכל , אמונה שהדברים השליליים יכולים להפוך לחיוביים , כלומר לבטל שלילי בכל פעם שמעלה משהו במחשבתך להפוך אותו לחיובי ,
זוהי עבודה !! אך אפשר ליצור שינוי מציאות בזכות זה .
אשמח לשמוע להרגשתך בהמשך !
קיימת תמצית שנקראת wild rose זוהי תמצית באך , שיוצרת התלהבות מחודשת בדרך החיים . נסי גם אותה .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)