רוצה להיפטר מדפוסי חשיבה שלילית בבוקר,איך מתחילים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להיפטר מדפוסי חשיבה שלילית בבוקר,איך מתחילים?
    סיגל
    01/11/2018

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוצה להיפטר מדפוסי חשיבה שלילית בבוקר,איך מתחילים.

סיגל
    01/11/2018

בגלל טראומה מסוימת הטרדה אני קמה בבוקר עם מחשבות שליליות עצבנית יש לי דחף לענות מרוב כעס מחשבה שכולם נגדי זה קרה לי בטיפול עם רופא שניסיתי טיפול נפשי אבל עברתי הטרדה ממנו ועוד הרבה דברים לא נעימים במסגרת שהייתי בה כל דבר קטן מקפיץ אותי ובגלל זה אני גם עונה בעצבים גם למשפחה שלי גם לאנשים אני רוצה לעזור לעצמי לבד בלי טיפול לצאת מזה לחשוב חיובי ולא כל הזמן לקום בבוקר עם מחשבות שליליות ועצבים חזקים עקב הטראומה אני הולכת לעבודה כל בוקר וחושבת שכולם נגדי לא יודעת זאת תחושה כזאת איך מתחילים חיים חדשים בריאים עם חשיבה חיובית ללא עצבים ולשחרר את הטראומה אני מעדיפה לעזור לעצמי בלבד אשמח לדעת מה דעתך ולעצה ממך מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגל

ליאת יוגב
    01/11/2018

מניחה שבכעסייך וחשיבתך השלילית יוצרת מציאות פחות נעימה במהלך היום סביבך .
    נסי להחליט על יום אחד בלבד , שבו תשחררי את המחשבות השליליות , את הכעסים , את הרגשות השליליים,
    תגיעי למקום עבודתך בחיוך , בשמחה , (גם אם לא יהיה טבעי ותצטרכי להתאמץ לשם כך), מניחה שתראי תוצאות חיוביות ,
    בהתאם לכך , נסי לאמץ זאת כל פעם מחדש , כגישה ,
    מניחה שתמגנטי אלייך אנשים שמחים , חיוביות בכלל ויותר שמחה לנשמתך .
    אשמח לשמוע מה קרה לאחר שתנסי זאת , איזה תוצאות קרו בעקבות !!!
    בהמשך סגלי לעצמך יותר חיוביות , תמיד תזמן לחייך דברים ואנשים חיוביים וסיבת הכעסים - תעלם לאט לאט ..
    בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו