מחפשת כלים לשיפור מצב הרוח בחיי היום היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת כלים לשיפור מצב הרוח בחיי היום היום
    נילי
    03/11/2018

לפעמים יש לי ירידה במצב רוח אני מרגישה שאני לא מצליחה להבין מה אני רוצה באמת קשה לי להגדיר מטרות וזה גורם לי במשך היום למצב רוח ירוד ולאורך כל היום שוקעת בעצמי ולא מצליחה לצאת מזה לא מצליח ה להשתחרר מההרגשה אשמח להמלצה על כלים שיעזרו לי לשפר את חיי ליותר שמחים ושיפור המצב רוח.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נילי

ליאת יוגב
    03/11/2018

לעיתים קורה לכל אחד מאיתנו , מה שנקרא "מצב רוח ירוד".. השאלה עד כמה זה תופס חלק נכבד מהיום ?
    חשוב שתבדקי עם עצמך , מה אוהבת לעשות , מעבר לשעות העבודה , תחביבים , פעילות התנדבותית , פגישה עם חברים , קריאת ספר ועוד , כשעסוקים , סביר להניח ,שיש פחות זמן למחשבות טורדניות העלולות ליצור מצבי רוח .
    תמציות באך טובות להעלאת המורל , gorse gentien mustard אפשר להחליט על תמצית אחת שניתן לרכוש בבתי טבע , לקחת ואין ספק , שתרגישי הרבה יותר מעודדת .
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה

נילי
    03/11/2018

על העצות הנפלאות מכל הלב שבת שלום ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו