חרדות שמלוות במחשבות שליליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות שמלוות במחשבות שליליות
    חגית
    10/11/2018

שלום רב.
    מהבוקר עד שאני הולכת לישון וזה כבר שבוע אני עסוקה במחשבות שליליות על העתיד. אבא שלי במצב גרוע היחסים ביני לבין אח שלי ואחותי כל הזמן מלווים בעצבים ומריבות וזה דווקא מהצד שלי לא רק אני כל דבר קטן מתעצבנת בגלל המחשבות השליליות גם מטראומה של טיפולים נפשיים שעברתי בעבר ובוכה הרבה כל הזמן רוצה להיות לבד עצבנית מאוד שהלכתי לרופא משפחה וביקשתי עזרה הוא התייחס אלי בצורה מגעילה ועניתי לו בצורה כועסת ולא יפה גם בטיפולים הנפשיים שעברתי בעבר רק מזכירים לי את זה ואני נגד זה אני ישר עונה ומתעצבנת וזה גם דפיקות לב מעצבים חזקים כל הזמן המחשבה שאני קצת אחרת מאחרים לפחות לגילי אני אחרי גיל 40 מאוד מפריע לי רגשית אני לא רוצה טיפולים נפשיים אני בסך הכל רוצה לחזור למלאות לשמחה כל מה שעניין אותי פעם כבר לא מעניין אותי היום אני בסוג של משבר מסוים בסך הכל השאלה שלי איך אפשר להפוך משליליות ועצבנות לשמחה ולהשלמה עם עצמי למחשבות חיוביות תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חגית

ליאת יוגב
    10/11/2018

את מתארת מציאות שמוכרת לי ממי מהסובבים אותי , מאד מבינה את מצבך , לדעתי , הדרך הטובה ביותר היא להיעזר בשיטת טיפול או אלטרנטיבי , תמציות פרחי באך , מאד יכולות לעזור , או בצורה יותר משמעותית , טיפול תרופתי , אצל פסיכיאטר , קיימות היום תרופות שמאד מאזנות , את המצב אותו תיארת , זהו דבר שהרבה אנשים משתמשים בו וללא ספק יכול לעזור לך . נסי לקבוע פגישה אצל פסיכיאטר ,אני בטוחה שאיכות חייך תשתפר בעקבות ..
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו