עצבנית בשל פציעה שיבוש בחיי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצבנית בשל פציעה שיבוש בחיי
    דינה
    13/11/2018

לפני כמה ימים נפצעתי ברגל נסעתי לבית חולים נתנו לי טיפול מיידי שלחו אותי הביתה עם כדורים ומשחה מיוחדת וביקשו ממני לא לצאת מהבית כמה זמן גם הכדורים יקחו לפחות שבוע עד שזה ישפיע כל היום למרוח משחה אני כל הזמן במיטה מול הטלוויזיה רואה בלי סוף את החדשות הנוראיות והכואבות וליבי עם הדרום והחיילים היקרים בנוסף בגלל שאני חייבת להיות כל הזמן במיטה אני מול הטלוויזיה נכנסת לעצבים רבה עם משפחתי יש לי מין דחף לענות בעצבים כל הזמן עייפה דכדוך אני יודעת שזה פורום אימון אישי אבל אני לא כזאת אף פעם לא מדוכדכת יוצאת הרבה עובדת ממש חיים מלאים מאז החיים השתבשו לי מה עושים במצב כזה? אם זה מתאים לפורום אני אשמח לתמיכה תודה רבה ומאחלת לך ולמשפחתך ערב שקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דינה

ליאת יוגב
    13/11/2018

מאחר וברור לך שזו תקופה זמנית , אפשר בהחלט להתנחם !
    נכון לראות ולקחת מכל דבר ,גם אם הוא קשה , את הדברים הטובים , זמן למנוחה , אולי גם קריאת ספר , אולי גם עדיף לראות סרטים במקום חדשות ..
    חבל להתקוטט עם הסובבים איתך ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

דינה
    14/11/2018

אני מודה לך זה הקל עלי יום נפלא והמשך שבוע נפלא ושקט לך ולמשפחתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו