בקשר למה שהצעת לי טיפול מה עושים עם לחץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר למה שהצעת לי טיפול מה עושים עם לחץ
    חגית
    19/11/2018

בוקר טוב ליאת.
    הצעת לי ללכת לטיפול אצל פסיכיאטר תרופתי. אני הלכתי באמת אחרי התלבטות לבקש שאני רוצה ללכת לטיפול דיברתי עם הרופאה על הכל ואכן אני אלך לטיפולים עם תרופות אבל אני מאוד חוששת מזה הטיפולים מכניסים אותי לחרדה וקצת דכדוך מצד אחד את צודקת אני צריכה ללכת לטיפול ואני אלך אבל מצד שני יש לי חששות לגבי טיפולים כאלה אשמח עם תוכלי לתת לי עצה איך להוריד את רמת הלחץ והמחשבות השליליות לגבי טיפול שאצטרך ללכת אני פוחדת מדברים כאלה אני ממש מודה לך שיהיה לך המשך שבוע נפלא אודה לך עם תתני לי עצה מה לעשות במצבי לחץ ודכדוך לקראת חששות מהטיפולים האלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני דיברתי עם הרופא משפחה והוא קבע לי תור

ליאת
    19/11/2018

ומאז אני בלחץ חרדה לקראת הטיפול זה מכניס אותי לדפיקות לב מה אני עושה כדי להתגבר בעצמי להוריד את רמת הלחץ? תודה מכל הלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוראים לי חגית בטעות כתבתי ליאת

חגית
    19/11/2018

תודה על תגובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חגית

ליאת יוגב
    19/11/2018

שמחה בשבילך שעשית הצעד הנכון , אין לי ספק שתרגישי הרבה יותר טוב בעקבות טיפול .. חשוב לדעת ולזכור שהכל נמצא לנו בתת מודע (במחשבות שלנו,באמונות שלנו), תחליטי מתוך שיקולים רציונאליים שאת הולכת לקבל טיפול שיכול בהמשך להיטיב איתך , לא מתוך מחשבה , שחלילה מה יהיה ??
    כך תוכלי להיטיב עם עצמך , באופן חד משמעי !!
    אולי כדאי עד קבלת הטיפול , לקחת כמה ימים רסקיו . מאד ממרכז ועוזר , בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח למענה אחרון

חגית
    21/11/2018

תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו