מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגישה כלואה עם עצמיפיבי27/11/2018
יש לי הכל משפחה חברים דברים שהגשמתי ואפשרות להתפתחות ולהניב פירות בעתיד למרות כל זאת אני מרגישה כלואה בגלל בדיקת ביופסיה שעברתי ועוד שבוע אני צריכה לקבל את תוצאת התשובה וזה מאוד מלחיץ אני מרגישה כלואה לא מרוצה מהאי תפקוד שיש לי בגלל הפחד והחרדה מהתוצאה הייתי רוצה לשנות אשמח להמלצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיבי
ליאת יוגב27/11/2018אין ספק שכביכול קיימת הצדקה לפחדים והחרדות שלך , מצד שני , תחשבי שבזכות אמונה אפשר לשנות דברים במציאות ,
תחליטי להכניס לתת מודע שלך , בבטחון מלא את המחשבה - הכל בסדר ואין סיבה לדאגה , כי אני בריאה !!!!
יתכן שיהיה יותר קל לכתוב זאת ולקרוא כל פעם מחדש ,
לכתוב מעין הצהרה - להתחיל כל משפט במשפט "אני אוהבת את הרעיון ש.." אני אוהבת את הרעיון שאני בריאה לחלוטין
אני אוהבת את הרעיון שתוצאות הבדיקות הוכיחו שאין לי שום דבר .. ועוד , כל משפט בהיבט החיובי בלבד !!
לקחת משפט אחד שאותו תשנני במהלך השבוע , באמונה שלמה , בכל הזדמנות במהלך היום , מעין מנטרה ..
כאשר את כל המשפטים האחרים באשר לבריאותך המלאה , קראי לפחות 3 פעמים ביום , זו דרך נהדרת לשנות את החשיבה שלך ואכן לראות תוצאות נפלאות בתהליך הזה .
אשמח לשמוע ממך בהמשך . בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)