מרגישה כלואה עם עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה כלואה עם עצמי
    פיבי
    27/11/2018

יש לי הכל משפחה חברים דברים שהגשמתי ואפשרות להתפתחות ולהניב פירות בעתיד למרות כל זאת אני מרגישה כלואה בגלל בדיקת ביופסיה שעברתי ועוד שבוע אני צריכה לקבל את תוצאת התשובה וזה מאוד מלחיץ אני מרגישה כלואה לא מרוצה מהאי תפקוד שיש לי בגלל הפחד והחרדה מהתוצאה הייתי רוצה לשנות אשמח להמלצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה כלואה עם עצמי

הוספת תגובה

• פיבי

ליאת יוגב
    27/11/2018

אין ספק שכביכול קיימת הצדקה לפחדים והחרדות שלך , מצד שני , תחשבי שבזכות אמונה אפשר לשנות דברים במציאות ,
    תחליטי להכניס לתת מודע שלך , בבטחון מלא את המחשבה - הכל בסדר ואין סיבה לדאגה , כי אני בריאה !!!!
    יתכן שיהיה יותר קל לכתוב זאת ולקרוא כל פעם מחדש ,
    לכתוב מעין הצהרה - להתחיל כל משפט במשפט "אני אוהבת את הרעיון ש.." אני אוהבת את הרעיון שאני בריאה לחלוטין
    אני אוהבת את הרעיון שתוצאות הבדיקות הוכיחו שאין לי שום דבר .. ועוד , כל משפט בהיבט החיובי בלבד !!
    לקחת משפט אחד שאותו תשנני במהלך השבוע , באמונה שלמה , בכל הזדמנות במהלך היום , מעין מנטרה ..
    כאשר את כל המשפטים האחרים באשר לבריאותך המלאה , קראי לפחות 3 פעמים ביום , זו דרך נהדרת לשנות את החשיבה שלך ואכן לראות תוצאות נפלאות בתהליך הזה .
    אשמח לשמוע ממך בהמשך . בהצלחה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו