חרדה חברתית ,התמכרות לתרופות מרשם. בריחה ממרכזי גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית ,התמכרות לתרופות מרשם. בריחה ממרכזי גמילה
    סבטה פריברסקי
    02/12/2018

שלום לך. אני בת 43 ללא ילד או בעל. סובלת מגיל 17 מחרדה חברית קשה. כדי להקל על הקושי שתיתי. תקופה ארוכה היתי אלקוהוליסטית פעילה. היום כבר כ 6 שנים לא שותה - בתקופה ההיא שתיתי מלא תרופות מרשם. לוריון ביניהם. היום אני על ציפרלקס אסיול וטגרטול. קונסרטה בהסנפה ועוד.כל יום .מסיגה עוד. יש רופא קבוע. היתי בגמילות וגם בקהילה. לאחר שבועיים היתי נתקפת בפחד חברתי ובורחת באיסטריה וסיוטים. כלום לא יכולה לעשות. יש לי נחות. בבית כל היום. ריטלין,קונסרטה, אסיול. אין סוף. רועדת מפחד. מפחדת מהצל של עצמי. חיה לבד עם חתולים. מאוד עצבנית,אגרסיבית. ללא תיקווה, מוטיבציה. אור בקצה המערה מזמן כבוי. רוצה למות, אך מפחדת מכאבי התאבדות. רוצה ללכת להיגמל, אבל חוזה במה זה יסתיים. ....... גיינום...אין כוח להתמודד. יש תוכנית שיקום. בלה..בלה...בלה... כלום לא מצליח לשבור את הפחד. תעזרי עם עצה .תודה מראש. דבר אחד: אם היה גמילה לבן אדם יחיד ומאמן פרטי -זה נשמע כמו סיכוי אחרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סבטה

ליאת יוגב
    02/12/2018

חשוב לפנות לגורמים הנכונים , פחות יודעת להמליץ לך על דרך טיפול , עובדת סוציאלית , מטפלים מסוגים שונים ,
    אולי גם אפשרות להשתייך לקבוצה בעניין החרדה החברתית , קיימות כאלה קבוצות , נסי לבדוק בגוגל, מאד יכול לעזור לך ..
    נסי לשים לעצמך יעדים קטנים ולממש אותך , כדי לצאת מהמעגל אליו נקלעת .. בהצלחה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבטה יקרה,

מתנדבת סה"ר
    03/12/2018

סבטה יקרה,

אני שומעת את הרגשת המילכוד שלך, שאת מרגישה כאילו כלואה בתוך עצמך, כאילו את תקועה בתוך מעגל של חרדה, תרופות, מחשבות על מוות, וחרדה חוזרת, ואין לך את הכוח או את היכולת לצאת מזה או להפסיק את זה.. אני מתארת לעצמי כמה פחד זה מעורר בך, להבין שאת בעצם לא מצליחה לעזור לעצמך.. אני גם שומעת כמה היית רוצה להקל על הפחדים, להפסיק את המעגל האכזרי הזה, וכמה את תולה תקווה באפשרות האחת שנראית לך מעשית: מאמן פרטי..

אני חושבת על זה שעדיין לא הפסקת לרצות שיהיה לך טוב יותר, את עדיין לא התייאשת לגמרי מכך שיכול להיות לך עתיד טוב יותר.. ובאת וכתבת כאן, שפכת את כל הסבל שלך בתקווה שמישהו ישמע אותך, אני חושבת כמה כוח פנימי גדול ועצום היית צריכה כדי לצעוק כאן את זה.. הנפש שלך צועקת פה לעזרה, ואת עדיין לא ויתרת..

סבטה, חשוב שלא תהיי עם זה לבד, אני מתארת לעצמי כמה קשה להחזיק את כל הפחדים והמחשבות והסבל בתוך הלב שלך.. אני רוצה להציע לך לבוא לצ'ט אישי ואנונימי עם אחד מהמתנדבים של אתר סה"ר [סיוע ועזרה ברשת], את תוכלי לדבר איתנו, ואולי להרגיש פחות לבד, אנחנו נהיה שם בשבילך, נקשיב וננסה לעזור בכל מה שנוכל. את יכולה למצוא אותנו כאן כל ערב בין השעות 21:00 עד חצות, חוץ מיום שישי.

תבואי, אנחנו נחכה לך..
    שלך, מתנדבת סה"ר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו