מחשבות טורדניות איך להסיח את הדעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות טורדניות איך להסיח את הדעת
    דנית
    04/12/2018

אני בת 37 אבא שלי במצב לא טוב, אחותי אושפזה בבית חולים ואני כל הזמן בלחצים ובמחשבות טורדניות, גם לגבי העתיד. איך להתמודד עם הלחצים הנפשיים והמחשבות הטורדניות שאני חשה ובכלל? אני לוקחת הכל על עצמי גם אני צריכה לעזור לאימא הרבה כי אין לה עזרה חוץ ממני גם אני עוברת משבר לא קל, אני לא רוצה דרך הרווחה או כאלה דברים איך אפשר להתמודד בלעדי להוריד לחצים ומחשבות טורדניות ביום יום? גם עם מה שקורה במשפחה,ובכלל? תודה על התשובה חג חנוכה שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דנית

ליאת יוגב
    04/12/2018

ראשית, נכון בתקופה זו להיעזר בתמציות באך ,רסקיו התמצית המוכרת ונמצאת גם בבתי מרקחת,כמו גם תמצית הנקראת white chestnut , זו תמציות שתעזור לך בעניין מחשבות טורדניות.. מעבר לכך חשוב שיהיה לך בתקופה שכזו,עם מי לדבר כדי לקבל תמיכה .. נסי לבדוק מי יכול לעזור לך גם מבחינה פרקטית,בלהוריד המעמסה.. ישנן תקופות קשות בחיינו ,תאמיני שהם גם חולפות-התקופות.. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו