לחצים בגלל מצבו הבריאותי של אבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחצים בגלל מצבו הבריאותי של אבא
    יעל
    05/12/2018

אבא שלי אושפז היום במצב קשה בבית חולים הוא הובהל באמבולנס. אני כרגע בבית לבד עם עצמי לא נשואה אין לי ילדים כל פעם שאני מתקשרת למשפחה פוחדים לעדכן אותי,ואני בלחץ איך אני יכולה להרגיש יותר טוב ולא להיות בלחצים וחרדות עקב האירוע? אני מנסה כל הזמן להתקשר ואימא שלי בלחץ לא עונה לי היא עם אחי במיון בבית חולים ובינתיים גם מחכים הרבה שעות לתוצאות וגם אבא שלי התאשפז. אני אשמח עם תוכלי לייעץ לי איך להסיח את הדעת קשה לי לישון אני לא מסוגלת לעשות כלום רק לחשוב מה עם אבא שזה טבעי,אבל זה לחץ נוראי אני גם פוחדת לאבד אותו חס וחלילה הוא קרוב לתשעים.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך לשאלה ששאלתי להסחת דעת

יעל
    05/12/2018

אבא שלי איבד את ההכרה, אימא שלי בהיסטריה נוראית במיון, במשפחה לא מעדכנים בינתיים ביקשו ממני לא לבוא עקב מצבי הבריאותי מה עושים? האם כדאי לי לנסוע לבקר אותו בבית חולים? גם ככה אני בלחץ,במשפחה מתנגדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

ליאת יוגב
    05/12/2018

אין ספק שהמצב שבו אביך מאושפז במצב פחות קל - מלחיץ !! מצד שני , מבינה שבני משפחתך מעדיפים שלא תצטרפי אליהם , בגלל שנלחצת , נסי קודם כל , להשתמש בתקופה זו ברסקיו או בכל דבר שיכול להרגיע (בעצת רופא).. כן חשוב לדעתי שתגיעי להיות בביה"ח , אחרי שתצליחי להירגע עד כמה שאפשר..
    פחות נכון להלחיץ מסביבך את כל האחרים , אמא ואח .
    לא בטוחה שיש דברים של הסחת דעת במצב כזה , אלא יותר לנסות להגיע לביה"ח ולהיות גם אם לזמן מועט לצידו של אביך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו