אשמח לטיפים לשיפור מצב הרוח והאנרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לטיפים לשיפור מצב הרוח והאנרגיה
    אורטל
    16/01/2019

היי ליאת.
    בשבוע האחרון אני מרגישה יציאה משגרת היום יום שלי ישנה הרבה במהלך היום ומרגישה דכדוך זה קרה מאז אירוע רגשי שעברתי. אני לא מעוניינת בטיפולים פסיכולוגים או פסיכיאטריים לא מאמינה בטיפולים האלה.אני הייתי לפני בחורה שמחה.אשמח עם תוכלי לייעץ לי איך לחזור לאנרגיה טובה לקום כל בוקר בשמחה ולחזור לשגרה היומיומית שלי. האירוע הרגשי קרה בגלל ראיון כושל בקבלת עבודה. תודה רבה ויום מקסים ונעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורטל

ליאת יוגב
    16/01/2019

יכולה בהחלט להבין את תחושתך , על אי התקבלות לעבודה.כל שנשאר לך ,זה לא לוותר להמשיך לחפש עד שתצליחי למצוא,לימים תביני ,שרק לטובה (גם אם כרגע ,קשה לך).. החכמה היא לעשות מהלכים שיביאו אותך להצלחה בסופו של דבר. תמצית באך טובה לעניין נקראת gorse ,תמצית היוצרת תחושת אמון לתהליכים ,תוך גישה אופטימית יותר,תקני בבית טבע ותקחי אותה 3-4 פעמים ביום 2 טיפות כל פעם . בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו