איך יוצאים מאיזור הנוחות מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך יוצאים מאיזור הנוחות מה עושים?
    אילנה
    07/02/2019

היי ליאת.
    כבר הרבה זמן אני באותו מקום. יש לי בעיה לצאת החוצה מהבית אני כל הזמן מול המחשב והטלוויזיה. נהגתי לעשות הליכות ארוכות אבל בעקבות משבר קשה במשפחה הפסקתי לעשות הליכות לעשות את מה שאני אוהבת ולעבוד. אני כל הזמן באותו מקום אשמח בלי ללכת לטיפול אלא אשמח עצה ממך בפורום איך אפשר לצאת מאיזור הנוחות איך אני יכולה למרות זאת לתפקד לחזור לשמחת חיים אפילו טיפ קטן יעזור
    תודה ליאת יקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אילנה

ליאת יוגב
    07/02/2019

ראשית,חשוב לדעת מה גילך .. גם כי,המציאות אליה הגעת יכולה לקרות בכל גיל,העובדה שפונה אלי היא הוכחה שברצונך לצאת מהמצב אליו הגעת, הנכון הוא לרשום על דף את כל "החלומות" אליהן רוצה להגיע ולממש,להחליט שבכל שבוע מממשת חלום אחד או לפחות התחלה של מימוש החלום .. אם זה,בנושא הליכה,חיפוש עבודה,תקשורת חברתית ועוד,אשמח אם תחזרי אלי בעוד חודש חודשיים ותספרי מה קרה ? בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר להגשמת חלום איזור הנוחות שאלה נוספת ואחרונה

אילנה
    07/02/2019

תודה על המענה,רציתי לשאול; עם אני רוצה לעשות הליכה האם התכוונת כל יום כל השבוע? או רק פעם בשבוע? להתחלה
    תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנה

ליאת יוגב
    07/02/2019

חשוב להתחיל ,פחות מכך,מספר הפעמים ..(תמיד טוב כמה שיותר)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו