אני מחפשת דרכים לשנות את היום יום קצת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מחפשת דרכים לשנות את היום יום קצת
    עופרה
    26/02/2019

היי, רציתי לשאול דרך אימון אישי איך אפשר לשנות את היום יום קצת אני עובדת חוזרת מהעבודה רואה טלוויזיה כאילו כל הזמן ככה ניקיונות חוץ מזה אני לא נותנת לעצמי זמן להינות בשום דבר. ימי חמישי יש לי חופש מהעבודה ואני רוצה לשנות קצת ליום יותר בשביל עצמי אני לא רגילה לזה את יכולה לייעץ לי מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמובן עם זה מקובל בפורום לשאול שאלה כזאת

עופרה
    26/02/2019

ימי חמישי שיש לי חופשים אני עסוקה רק בקניות בישולים וניקיונות ואני פעם אחת דבר שלא עשיתי בכלל רוצה זמן לעצמי אשמח עם זה מקובל לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עופרה

ליאת יוגב
    26/02/2019

חשוב שתבדקי עם עצמך מה מעניין אותך , לימודים, קורס ערב , לא חייב להיות לימודי , אפשרי גם סדנאות , דברים שיהיו לנשמה, כמו גם , ספורט , או התנדבות , להשתייך לקבוצת ויצ"ו או מתנ"ס איזה שהוא באיזור מגורייך , כל אופציה שכזו יכולה לגרום להכרות של אנשים חדשים ואז גם תהיינה יותר אפשרויות לצאת ולבלות.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו