מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה מה לעשות עם קושי ומצב רוח ירודרינת03/06/2019
שלום ליאת.
ההורים שלי חולים אבא עם דימנציה אימא חלשה נפשית ופיזית קשה לה לקבל את אבא שלי עם המחלה אני אחראית עליהם וזה מדכא. אני ניסיתי טיפול פסיכולוגי אך זה הזיק לי זה לא עזר לי בכלל זה עשה לי יותר גרוע במיוחד שהציעו לי תרופות גם בטיפול פסיכיאטרי עזבתי את הדבר הזה זה גרוע מאוד הטיפולים האלה. את מאוד עוזרת לי בפורום ובימים האחרונים אני מדוכדכת ובלחץ בגלל המחלה של אבא וגם איך שאימא שלי מרגישה יש המון ריבים אני צריכה לדאוג יותר מידי להורים אין לי מי שיעזור לי. אין לי עם מי לדבר ניסיתי תרופות זה הזיק לי ועשה לי רע בסוף הרופאת משפחה הפסיקה לי את התרופות אני יותר לא בטיפולים. אני מדוכדכת ובלחץ דואגת להורים יותר מידי אני רוצה להיות יותר אופטימית אני פוחדת לגבי העתיד לפחות עצה אחת קטנה איך להתחיל לחשוב חיובי ולהיות אופטימית למרות המצב? לפחות עצה אחת קטנה את תעשי מצווה אולי דרך עצה של אימון אישי זה יכול לעזור לי.אני רוצה לשפר את מצב הרוח ולהיות אופטימית עם כל הכאב גם לגבי העתיד תעשי מצווה בשבילי אשמח למענה ומאחלת לך יום מקסים ושבוע מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת
ליאת יוגב03/06/2019אין ספק,שנמצאת בתקופה לא קלה, אחד הדברים העיקריים שע"פ קל יותר לעבור היומיום,לראות שאין ויכוח עם מציאות.. אפשר לנסות בדברים מסויימים לשנות מציאות ,על אותם דברים ,נסי לעשות מהלכים.. מבינה שאין לך ברירה אלא ללוות הורייך בתקופה זו,חשוב ,עד כמה שאפשר ליצור הרמוניה ביחסים עם אמך.. קיים נטל כרגע,נסי לצאת מהבית לשעה ביום,כדי "לנשום אויר",אולי גם לצאת לפגוש חברה,מעבר לכך,לרכוש תמצית באך בשם gentien,שבהחלט יכולה להועיל לתקופה זו. בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה ליאת על עזרתך הנאמנה
רינת03/06/2019יום נפלא ושבוע מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)