מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליאת יקרה בוקר טוב אשמח לשתף אותךרינת25/03/2020
הייתי בפגישה ראשונית בטיפול, והייתה ממש פגישה טובה. אבל לצערי היא אמרה לי בשיחה שייקח עוד המון זמן עד שאבוא להתחיל את מה שקבענו לעשות בטיפול. בינתיים אני יושבת בבית בבדידות אין לי עם מי לדבר כל הזמן באינטרנט לבד ויש איזה מישהו מהעבר שאני פשוט נכנסתי לפייסבוק שלו והתחלתי שוב לפתח רגשות כלפיו. אימא שלי פוחדת שאתקשר אליו כי עברתי כבר משבר איתו בעבר אבל הפעם שכתבתי לו הוא ענה לי פעם אחת אני קצת אובססיבית אליו חושבת עליו בלי סוף כתבתי לו היום עוד פעם לפייסבוק ואני פוחדת שהוא לא יענה לי וזה יכניס אותי לדיכאון עם הוא לא יענה. אין לי בן זוג אין לי ילדים אני מחכה לטיפול ומי יודע מתי זה יקרה בגלל הקורונה גם ככה הקורונה מדכאת אותי נורא ובמיוחד הבדידות בגלל זה אני אובססיבית לבחור הזה וממש מרגישה רגשות אליו. בבקשה ליאת יקרה זה באמת עזרה אחרונה שאני מבקשת אני ממש אשמח עם תסכימי לענות לי פעם אחרונה ולתת לי עצה בקשר לבחור אני לא יכולה להיפטר מהמחשבות עליו ולהיכנס לפייסבוק שלו אני מפחדת שעם אתקשר אתאכזב וגם אימא שלי עומדת על זה שלא אתקשר היא יודעת על מה היא מדברת אנא בבקשה עם את מסכימה מבטיחה שזה פעם אחרונה איך אני פותרת את הבעיה הזאת? קשה לי להשתחרר ממנו.תבורכי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת יקרה אני בדיכאון בגלל שאנחנו כבר לא בקשר
רינת25/03/2020למרות המשבר שקרה לי איתו בעבר. אבל מה אני יעשה בגלל הבדידות כרגע ואי אפשר לצאת וכרגע אני לא יכולה לפנות למטפלת שלי קשה לי אני ממש אובססיבית אליו,בבקשה עם יש לך עצה קטנה באמת תבורכי אין לי את מי לשתף ולדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
ליאת יוגב25/03/2020אני בהחלט מבינה את תחושת הבדידות שלך,כשגם החופש שלנו נלקח.. אני מניחה שאמא שלך יודעת באיזה מידה נפגעת מהבחור בעבר,לכן היא מציעה לך שלא לחדש הקשר. יתכן שהיא צודקת,לא כדאי לחזור לאנשים שפוגעים בנו.. פייסבוק = אפשרויות להכיר אנשים,מאמינה שיש אנשים רבים במצבך,שמחפשים קשר עם העולם החיצון,בעיקר בתקופה זו.. נסי הכלי הזה (פייס),לתקשר עם עוד אחרים ,אולי כדאי לכתוב פוסט ובכמה מילים (לא יותר מדי),את הרגשתך בעניין הבדידות,מאמינה שיגיבו לך ומכאן תוכלי להמשיך קשרים.. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)