איך לרתום ילד מתבגר ללמידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לרתום ילד מתבגר ללמידה
    אוריה
    02/05/2020

שלום
    בני בן 13 ילד טוב תלמיד טוב באופן כללי.
    בשנה האחרונה למרות הדרך שהקניתי לו, שקודם לומדים ורק אח"כ פוגשים חברים, הוא לא מקפיד על למידה כפי שהיה בעבר, ואם אני לא אומרת לו שוב ושוב ללמוד לא ילמד... מה אפשר לעשות?

אציין שבעלי לא לוקח חלק בתחום זה ואף הסכים מס פעמים שיבלה ורק אחכ ילמד.
    בני ילד חכם שעד עתה היה משתף פעולה.
    ידוע לי שגדל ודברים משתנים אבל איך אני יכולה מבלי לריב איתו לרתום אותו ללמידה?

מה עליי לומר לו? במיוחד שיש לו אח בן 6 שעולה שנה הבאה לכיתה א ואני לא רוצה שתהיה לו דוגמא רעה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוריה

ליאת יוגב
    02/05/2020

לפי דברייך,נראה שאת צריכה לאורך הדרך "לדרבן" את בנך ללימודים,לא תמיד בהצלחה כאנחנו "יושבים להם על הראש", חשוב לדעת שגיל ההתבגרות וא שלב מאד חשוב גם לחיי חברה והתנסויות כאלה ואחרות.. אפשרי זאת ונסי להעביר לבנך,האחריות והרצון ללמוד,גם אם ירד בציוניו מעט (זוהי תקופה שבה המסגרת קצת מתרופפת-קורונה).. תאפשרי גם וגם ומאחר וציינת שבנך ילד חכם,יגיע יום וידע לבד לנווט עצמו ולהבין חשיבות הלימודים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו