חוסר איזון בעבודה ובבית - מה הכלים האפשריים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר איזון בעבודה ובבית - מה הכלים האפשריים?
    לאה
    27/05/2020

אני מרגישה חוסר איזון בכל התחומים. עייפות אנרגטית וריקנות. אשמח לכלי אחד לפחות מתחום האימון אישי, איך אני יכולה להגיע לאיזון אפילו מרגע זה שאני בבית? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאה

ליאת יוגב
    27/05/2020

לאט לאט כולם חוזרים לשיגרה המיטיבה,נסי למצוא איך למצוא תחומים שימלאו במידה מסויימת את הנשמה,גם שיחת טלפון עם חברה, יציאה מהבית,טיול בסביבת מגורייך להליכה למלא מצברים ולחדש אנרגיות נסי להגיע למטפל בתמציות באך,בטוחה שתוכלי להיטיב בהרגשתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בריקנות

א.ח.ת בדרך שלך
    31/05/2020

ראשית הייתי מציעה לך בדיקות דם כדי להדוק שאין בעיה של בלוטת תריס או חוסר בויטמינים שגורמים להרגשה הזו. מעולם האימון, את נמצאת במודעות בכך שאת מרגישה ריקנות. אני חושבת שחסרה לך משמעות בחיים. כדי להגיע לכך נדרש תהליך, אשמח לאמן אותך לכך. בינתיים, פעילות ספורטיבית היא תרופה טובה לתחושת העייפות, התנדבות יכולה למלא אותך. בהצלחה 🙏🏻

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו