חרדות לחץ ותעוקה, תחושות ויתור ותסכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות לחץ ותעוקה, תחושות ויתור ותסכול
    רון
    01/08/2020

קשה לי מאד ולא נעים לי, אני לא מרגיש חיבוק ואהדה ממקום העבודה שאת חיי הקדשתי למענו...
    הייתי ברום העולם, מנהל מוערך, משובים חיובים, מצטיין בכל שעל ושעל... ובמחי יד קטפו לי את זה משיקולים זרים ולא עניינים.
    אני מתוסכל, אני לא רואה הצדקה. ניסיתי לדבר עם המנהלים, שלכאורה הבינו אך בפועל לא עשו כלום... רוצים רק שקט... שוכחים שאני בן אדם.
    מטייחים ולא לוקחים אחריות.
    ויתרו עליי.. זנחו אותי
    יודעים שאמשיך להשקיע
    אני מרגיש כאילו השתמשו וזרקו... וימשיכו להשתמש ולזרוק
    כאילו עושים ממני צחוק
    אני לא יודע מה לעשות כדי להחזיר לי את הכבוד האבוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רון

ליאת יוגב
    01/08/2020

אכן מבינה התסכול שמרגיש בשך חוסר הערכה, אפשר לעשות שני דברים שיוכלו לשנות את מה שחווה,ראשית , לכתוב מכתב כעס המופנה ל"בוסים"שלך ,להוציא במכתב את כל הרגשות הקשים ולבסוף לשרוף. (אף אחד לא צריך לראות את מה שכותב),השלב הבא- אחרי כמה שעות, לכתוב מכתב ברכה לבוס שלך ולקרוא אותו 20 פעם ביום, במכתב הברכה תכתוב ,לדוגמא רוני היקר- אני מאחל לך שיהיה לך .. ותצליח ב.. שתהיה לך נחת מהילדים ויהיו חברים טובים לנשמה ועוד ועוד . תקרא את מה שכתבת ,כפי שציינתי, כ-10-20 פעם ביום.. מאמינה שמשהו ישתנה (פחות מציעה בתקופה זו להתפטר).. אבל בהחלט לנסות ולמצוא קודם עבודה חדשה.. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו