מרגישה ריקנות חסרת אושר וסיפוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה ריקנות חסרת אושר וסיפוק
    פזית
    01/08/2020

אני מחפשת משמעות בחיים ולא מוצאת כלום. זה מוביל אותי לריקנות ואף לדיכאון. האם יש טיפ קטן שאת יכולה לתת לי איך מגיעים למוטיבציה ואושר עם סיפוק?
    ממש ממש תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פזית

ליאת יוגב
    02/08/2020

קיימות הרבה אפשרויות, להרשם לקורס בתחום שמעניין אותך, חפשי בקתדרות/מכללות למיניהם (קורס קליל,לא בהכרח ללימודי תואר). להשתייך למתנ'ס, מרכז קהילתי הקרוב למקום מגורייך, ספור, התנדבות , מניחה שאם תעשי דבר או שניים ממה שציינתי, תוכלי להרגיש הרבה יותר סיפוק ואושר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• " מחפשת משמעות,,,,"

דורון
    03/08/2020

התחושה המלווה אותך, היא לגיטימית וזקוקה לבירור נוסף בשיחה איתך. ההצעות שאנו המטפלים יכולים להציע הן כלליות מאוד ולא בטוח שיענו על הצפיות שלך באופן אישי, משמעות שונה מאחד לשני, לכן חשוב לדעת מה עשית עד שעלתה הרגשה זו, מתי החלה להופיע ההרגשה, מה את עושה בכל זאת, מה אהבת קודם ההרגשה, יש לתת חשיבות רבה להרגשה, לתובנות, לתת כבוד לזאת כדי להזיז אותה ולהכניס משמעות בזוויות אחרות, חדשות, ישנות ומותאמות לך אישית, מוזמנת לשוחח עימי ולנסות לשפר זאת בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו