משבר אמצע עשור וחשבון נפש - פרחי באך יעילים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר אמצע עשור וחשבון נפש - פרחי באך יעילים?
    שירה
    05/08/2020

היי אז ככה,
    זה פחות משבוע ליומולדת שלי ואני במשבר אמצע עשור.
    יש לי ים מחשבות על מה זה אומר וחשבון נפש שאתמול העלה מחשבות דכאוניות למדי.
    אומרים שמתישהו שמגיע הרגע הזה שאנחנו אומרים לעצמנו "די" ועושים החלטה אזי משהו משתנה.

אוטוטו מסיימת NLP ולא מצליחה להתרכז בהתכוננות למבחן בגלל זה וכל המסביב אז הגעתי להחלטה והרי היא כאן לפניכם.
    אם יש כאן סטאז'ר/ית שמעוניינ/ת לדסקס ולהשיג מתאמנת ראשונה (העדיפות היא ללא תשלום, הנני מובטלת קורונה) אני יותר מאשמח.
    הבארטר הוא שאני אקבל הזדמנות להתאמן והמאמנ/ת לאמן שפנת נסיונות ובגלל ששנינו מביני עניין זה יתרום לשני הצדדים כפליים.
    הדברים שאני רוצה להדגיש הם רגשי נחיתות, אמונות מגבילות, השוואות, רכושנות, ייחודיות.
    הבעייתיות היא ההתנגדויות שלי והייאוש מתי שנהיה לי קשה.
    אפשר לעבוד ממוקד, לא מעוניינת ללכת סחור סחור ולהוציא כספים שאין לי, אשמח אם נסתדר לנו.

שאלה שקפצה לי מהודעה אחרת מהפורום - כמה יעילות יש בפרחי באך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שירה

ליאת יוגב
    05/08/2020

ראשית, מאד התרשמתי מכתיבתך, אין לי ספק שתוכלי להצליח בתחום של nlp .. מעבר לכך יש משהו שקשור לתחושות קשות טרום יום הולדת,מאחר שזה מקושר לבית 12 נבית של הדגים.. (מאמינה שהרגשתך תשתמה אחרי יום ההולדת).. אין ספק שתמציות פרחי באך עוזרים.. השתמשתי באופן אישי לאורך שנים רבות ויודעת לראות ההשפיה שלהם. מוזמנת לפנות בעלות נמוכה.. (מטרתי היא לעזור(..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח

שירה
    06/08/2020

ליאת איך יוצרים איתך קשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו