איך להפוך חשיבה שלילית לחיובית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להפוך חשיבה שלילית לחיובית
    טלי
    29/01/2021

שלום רב.
    לפעמים קורה לי שאני נתקלת בדברים שאני רוצה לעשות אבל משום מה אני חושבת שזה לא מספיק טוב בין עם מדובר בלימודים או תחביבים ואז האנרגיה שלי יורדת ומתחילה לחשוב מחשבות שליליות. לפעמים אני נתקלת באנשים שהם לא במיוחד חיוביים ואני רוצה להיפטר מהם ואני לא יכולה בין עם זה בעבודה או מקומות אחרים. השאלה היא איך אני הופכת משלילי לחיובי? אני אודה לך על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח למענה על השאלה תודה רבה

טלי
    30/01/2021

שבת נפלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי

ליאת יוגב
    30/01/2021

אין ספק שלא תמיד קל לסגל את רעיון החשיבה החיובית, נכתבו על כך ספרים , כוחו של התת מודע, כמו לומר, איך ליישם חשיבה חיובית כחלק מחיינו.. כאשר נחשוב כמה פעמים ביום קורה לנו שאנחנו חושבים על מישה מסויים (חברה/בן משפחה)ו ופתאום מקבלים שיחת טלפון מאןתו אדם או איכשהו פוגשים בו , כמו לומר "הזמנו אותו במחשבותינו", באותו אופן, כל מחשבה חיובית יכולה להביא לנו דברים חיוביים לחיינו.. ובקיצור-הידיעה שיש המון כח למחשבות שלנו,זו החלטה שיש עליה עבודה רבה שעשוייה, ללא ספק להביא לנו רק טוב!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה עזרת לי מאוד

טלי
    30/01/2021

שבת נפלאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו