איך אני יכולה להתמודד עם קבלת החלטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני יכולה להתמודד עם קבלת החלטות
    לינור
    10/03/2021

שלום.
    יש לי בעיה שקשה לי להחליט דברים שאני רוצה לעשות. למשל אני רוצה ללכת להליכה כל יום ואני מתלבטת עם לעשות את זה או לא לעשות את זה. מצד אחד אני חושבת שהליכה כל יום יכולה לעזור לי במשקל ומצד שני אני מתעצלת, וגם לא יודעת להחליט עם כן או לא. איך מתמודדים עם קבלת החלטות? תודה רבה וערב טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקשר לקבלת החלטות אשמח למענה

לינור
    11/03/2021

תודה רבה יום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לינור

ליאת יוגב
    11/03/2021

הנושא שציינת נשמע פחות כקבלת החלטות אלא יןתר כצוטיבציה, ציינת שמבינה את חשיבות ההליכה, רק שהחלטת על הליכהמדי יום, עצתי היא שתחליטי לצאת להליכה בלי להתחייבמראש על מספר הפעמים בשבוע.. תתחילי ותראי את ההנאה שתוכלי להפיק מזה ,צאי בהתחלה להליכה של 15 דקות ולאט לאט תכנסי לביצוע של יותר פעמים ויותר זמן. החלטת על ביצוע של הליכה יומיומית, זה באמת נשמע כ"גדול מדי" בהתחלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו