חרדה מהמצב הביטחוני מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מהמצב הביטחוני מה עושים?
    חן
    17/05/2021

שלום.
    אני עובדת ולומדת ושאני צריכה ללכת לעבודה או ללימודים יש לי חרדה שחס וחלילה יקרה משהו בדרך. מה אני יכולה לעשות כדי להרגיע את עצמי?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חן

Liat yogev
    17/05/2021

מבינה בהחלט להרגשתך,זו תקופה לא פשוטה,שכולנו עוברים,זה עשוי להסתיים בקרוב, חשוב לעשות מה שכולם עושים,בעת נהיגה בזמן אזעקות שקורות בממוצע פעם ביום-יומיים,עיצרי הרכב וצאי לשכיבה על האדמה כפי שההוראות,בכלי התקשורת, בכל מקרה חשוב להמשיך בשיגרה וברכי על כך שיכולה להיות בה(עבודה לימודים).צרי קשר בסיום האירוע עם אדם קרוב לך,כדי לחלוק בהרגשה,זה תמיד עוזר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה מהמצב הבטחוני

א.ח.ת בדרך שלך
    20/05/2021

יתכן והחרדה שלך נובעת מניסיון קודם שבו נקלעת לסיטואציה מאיימת על חייך ויתכן שלימדת את עצמך לפחד כאשר נשמעות אזעקות, בשני המקרים ההתמודדות היא שלך מול עצמך. אתגרי את עצמך וצאי לעבודה, דמייני אזעקה וראי את עצמך מתנהלת בקור רוח ובאומץ לב תוך ביצוע הכללים שנהוגים במקרים אלו. המטרה היא לחזק את הביטחון שלך ולתת לך תחושת שליטה על המצב. סוגייה נוספת שיכולה לסייע לך היא האחריות שלך מול התלמידים שלך. עד כמה את רואה את עצמך בשליחות מולם? המבוגר האחראי להרגיע אותם, לדאוג להם, להיות שם בשבילם , המטרה הזו יכולה אף היא לסייע לך להתמודדות דרך דאגה לאחר ובכך לצאת מגבולות עצמך. יש עוד דרכים להתמודדות. תוכלי להיכנס לאינסטגרם שלי בשם sigal.nlp בהצלחה יקירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו