איך לשנות את היום יום קצת בזמן משבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לשנות את היום יום קצת בזמן משבר
    גלית
    19/06/2021

אני נמצאת במשבר מסוים,התחלתי עבודה חדשה ושאני חוזרת הביתה אני נכנסת למחשבות דיכאוניות ורציתי לשאול על פעילות איך אני יכולה לשנות את היום יום בפעילות כדי שיהיה לי יותר טוב? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תכנון פעולות יומיומיות מראש

Liat yogev
    19/06/2021

גלית, חלק נרחב מהיום "מתמלא" בזכות עבודה,החלק האחר,אפשר לתכנן פעילויות שונות,כמו ספורט,ללמוד משהו שמעניין אותך, פגישה עם חברות ,הליכה לקולנוע ועוד. תכנני פעילות מראש. חשוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לשנות את היום קצת בזמן משבר

א.ח.ת בדרך שלך
    20/06/2021

גלית היי.
    ראשית מציעה לך לחקור עם עצמך מה הסיבה שכשאת נכנסת הביתה את חווה את הדיכאון.
    האם הדיכאון מורגש גם בעבודה או רק בבית? האם את קמה בבוקר בכיף לעבודה? האם יש לך על מה להודות בסוף יום?
    הבחירה להיות עסוקה היא סוג של בריחה לדעתי. ההמלצה שלי אלייך היא לבצע חקירה עם עצמך ולהיות מודעות לסיבה שבגללה את בדיכאון. אשמח לסייע אם תרצי בכך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו