אובססיה בסופי שבוע לבחור שאהבתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובססיה בסופי שבוע לבחור שאהבתי
    יעל
    26/06/2021

האם את יכולה לייעץ לי מה לעשות? בסופי שבוע אין לי חברים להיפגש איתם ואני נכנסת לפייסבוק ואינסטגרם של בחור שאהבתי ואני מרגישה שאני מתאהבת בו שוב. אפשר טיפ קטן איך להתמודד עם האובססיה בסופי שבוע? באמצע השבוע יש לי מסגרת חברתית אז זה לא קורה לי זה קורה לי רק בסופי שבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אודה לכם עם תוכלו לענות לי תודה רבה

יעל
    27/06/2021

יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממש אשמח אם תוכלי לענות לי

יעל
    28/06/2021

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכנית פעולה עבור סופי שבוע

Liat yogev
    28/06/2021

נראה שאת מודעת לכך שהקשר עם הבחור רק יכאיב לך בהמשך,אכן נראה שבשל העובדה שיש לך פחות עניין במהלך השבת, הפעילות שלך מתרכזת סביב אמצעי התקשורת השונים,אינטרנט וכו. נסי ליצור תכנית חליפית לשבתות,כמו קשר עם בני משפחה ,חברה,סרט בנטפליקס יציאה מהבית לפארק/ים הליכה ספר טוב. חבל שתפגעי ותתאכזבי, אולי גם כדאי לנסות להכיר דרך אתר הכרויות. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו