מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרחל22/06/2008
שלום רב,
הכרתי בחור לפני כחצי שנה - הקשר שלנו טוב והוא מאוד אוהב להעניק. אבל לי יש בעיה קשה ביותר. אני נורא ביקורתית, ונורא מחפשת גבר חלומי מבחינת הכל. לכן אני חושבת בסתר ליבי ששהגבר הזה שמן מדי, ששיניו צהובות מדי, שהוא לא אינטיליגנט כמו שהיית רוצה שיהיה.
1. האם הבעיה שלי נפוצה אצל רבים??
2. האם בעזרת קואצ'ינג ניתן לעזור לי להיות יותר שמחה בחלקי ופחות ביקורתית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחל שלום,
הילה פורטיס טויטו24/06/2008שלום לך רחל,
האימון נועד להביא אותך להרגיש כפי שהיית רוצה להרגיש, להימשך, לאהוב ולחיות עם מי ואיך שהיית רוצה לחיות עימו. האימון יכול לעזור לך לראות את התמונה הגדולה בזוגיות שלכם - ולראות גם את כל הטוב. אימון יכול לבדוק איתך אמונות שמנהלות אותך בעוד הקשרים, שקרוב לוודאי מתקשרים גם לדרך שבה את חווה את הזוגיות שלך ואת בן הזוג שלך.
מה שאימון לא יעשה - זה לאפשר לך להתפשר, גם כשבתוך תוכך את יודעת שלא לזה התכוונת כשחשבת על הזוגיות שלך. אני מבינה שהדבר האולטימטיבי שהיית רוצה לקבל באימון זה לראות רק את הטוב בבן הזוג שלך. אני הייתי אומרת, כבר בתור התחלה - התבונני לרגע גם בכל הטוב וגם בכל הפחות טוב, ותשאלי את עצמך, לא אם את נמשכת אליו או לא, לא אם השיניים שלו צהובות וכדומה - אלא, האם חיים במחיצת האדם הזה יאפשרו לך לחיות באושר ועד 120. הסתכלי לטווח הרחוק.
בשורה תחתונה - יש על מה להתאמן, צאי לדרך ובהצלחה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

