מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדרכה ותמיכה בנושא קריירהאופירה23/06/2008
שלום. שמי אופירה אני בת 36 ובעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה אשר סיימתי אותו בהצטיינות. אני נמצאת ממש במבוי סתום מבחינה מקצועית. אני יודעת במה אני רוצה לעסוק - משאבי אנוש אך כל ניסיונותיי להגיע לתחום זה עלו בתוהו. עסקתי קצת בתחום זה בעבר קודם לימודיי ומכיוון שבמהלך לימודיי לא עבדתי כי חליתי במחלת הנשיקה ולא יכולתי לשלב לימודים ועבודה ואחר-כך עבדתי בעבודות סתמיות שאינן קשורות לתחום איני מצליחה למצוא עבודה. הסיבות לכך אולי נובעות מגילי או מפאת העובדה שאין ביכולתי להביא המלצות שכן עבר זמן רב מאז עסקתי בתחום. אני ממש מיואשת שכן אני יודעת שאני מוכשרת וממש מבוזבזת מבחינה זו אך אף אחד לא טורח לתת לי את הצ'אנס להוכיח זאת. איני יודעת מה לעשות וככל שעוברים הימים הייאוש שלי גובר שכן גם הגיל עולה וכך גם הפער בקורות החיים. מיותר לציין שניסיתי ברוב ייאושי גם למצוא בינתיים עבודות שלא קשורות לתחום זה וגם אליהן לא חוזרים אליי. אינני מעוניינת לעסוק בעבודות מזכירות ואדמיניסטרציה פשוטה שכן איני ממצה את עצמי בתחומים אלו וזה רק יעצים את חוסר המשמעות שאני חשה בחיי אבל גם לעבודות מסוג זה לא חוזרים אליי כי אני overqualified . אינני יודעת מה לעשות ואם אימון אכן יכול לעזור לי שכן איך האימון יוכל לגרום לכך שמקומות עבודה יקבלו אותי לתחום זה בלי ניסיון משנים אחרונות בתחום ובלי המלצות? בנוסף מאחר שאני מובטלת אין ביכולתי לשלם על אימון. אני מודה לכם מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופירה היקרה
הילה פורטיס טויטו24/06/2008אני קוראת את מה שאת כותבת ואת מעבירה את המסר בצורה מאוד ברורה. קל מאוד להתחבר למה שאת מרגישה, וזה לא קל. יכול להיות שאני טועה, אך ממה שאני מרגישה, את בעצמך זקוקה להעלאה של הביטחון והדימוי האישי והמקצועי שלך. התרכזי רגע בזה ולא בכל מה שאין. שימי לב ליכולות שלך, התחילי להביא אותן לידי ביטוי בכל דרך אחרת, וזאת רק על מנת לעורר אותן ואת עצמך מחדש. תוכלי, למשל, להתנדב. יש אירגונים ועמותות רבות שישמחו כל-כך על כך. התחילי לעשות טוב לאנשים מהמקום שאת כל-כך טובה בו. מעבר לביטחון ולשמחת החיים שתקבלי מהנתינה ומהאיתגור האינטלקטואלי שישן כבר הרבה שנים, כך גם, מיותר לציין, תצברי ניסיון. את רק בת 36. למרות שאת מובטלת - זהו רק מצב זמני - אך עלייך לקום ולפעול. פעלי באופן יצירתי - ויקרו לך דברים טובים ומפתיעים באותה מידה.
תראי לעצמך כמה את גדולה, ואז גם העולם, המראיינים וכולם יראו את זה.
הרבה הרבה הצלחה ושפע,
הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)