טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול
    מישהי
    06/07/2008

שלום, אני לא יודעת עד כמה הנושא הזה קשור לפורום הזה אבל הלכתי קצת לאיבוד בנבכי סוגי הטיפולים הקיימים, אני בת 23, ועד לשנתיים האחרונות לא הייתה לי בעיה למצוא קשר.... אולי זאת הייתה סוג של התפשרות מצידי בשביל לא להיות לבד בכל אופן, בשנתיים האחרונות יצאתי עם אינספור גברים ושום דבר לא עבר את הפגישה השלישית.... בין אם זה מבחינתי או מבחינתם, אני כבר מתוסכלת ומיואשת כי אני ממש מוכנה לקשר רציני ואני לא רוצה להיות לבד, ברור לי שהבעיה טמונה איפשהו בי אני רק רוצה לדעת מה היא.... ואני רוצה להתחיל טיפול/יעוץ.. השאלה שלי היא איזה סוג של טיפול פסיכולוגי אני צריכה ואם ישנם המלצות טובות למטפל/ת כלשהו/י. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול

הוספת תגובה

• אימון לזוגיות

דפנה סלען
    07/07/2008

אחת האופציות היא לעבור תהליך של אימון בנושא זוגיות. זהו תהליך שבו את בודקת את המוכנות שלך, המחויבות שלך והנכונות שלך לגבי זוגיות, מציאת בן-זוג, מערכת יחסים עם בן זוג וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו