מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צומת דרכיםלא מגלה21/07/2008
שלום רב, מזה זמן רב אני במפת הדרכים, לאן פניי יילכו בעתיד? אני בחור צעיר בן 23 אני לומד מדעי המדינה באונברסיטה ומקביל אני משרת בצבא בתור איש קבע ואני משתחרר עוד מספר שנים לאחר שאני אסיים את התפקיד ביחידה. אני יודע שעתידי לא יהיה בצבא. אך הדבר המבהיל יותר שאני לא יודע מה אני יעשה אחרי זה.. אני לא רוצה לזרום. והמטרה הראשית שאליה אני רוצה להגיע אליה אינה ידועה לי. מן הסתם אני ארצה ללמוד לתואר שני ולהתפתח אך איך אני אדע שהדרך שבה אני בוחר היא הנכונה ? אני מאוד מקווה שהגעתי לפורום הנכון שיכול לעזור לי תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איש יקר,
הילה פורטיס טויטו21/07/2008אכן הגעת למקום הנכון. לאימון מגיעים אנשים בצומת דרכים. לעיתים הצומת מרגישה כמו כיסא עם מסמרים הפוכים שיושבים עליו וזה מאוד כואב, ולפעמים מתרווחים על כורסא נוחה עד שהתשובות תגענה - לאן לפנות.
אימון לחיפוש הייעוד המקצועי יכול לקחת מספר פגישות ובנתיים - אתה יכול להתחיל מזה:
-מה הדבר, שמכל הדברים שאתה לא בטוח לגביהם בנוגע לעתיד שלך - לגביו אתה בטוח לגמרי? האם אתה רוצה להיות איש קריירה? לעבוד עם אנשים? אחר..?
התבונן בתחומי עיסוק של אנשים שקרובים אלייה - מה ממה שהם עושים קוסם לך? חשוב על הורייך. האם הם מוגשמים? אם כן מה ממה שהם עושים מתאים גם לך? האם הם מוחמצים באיזו שהיא צורה? על מה הם בדיוק וויתרו? האם הוויתור הזה פוגש גם אותך בחייך?
אתה לומד מדעיי המדינה - מה הדבר שגורם לך הכי הרבה הנאה מהלימודים האלה?
מהם הדברים, אפילו אם אתה לא מוצא קשר ישיר לקריירה בהקשר אליהם, מהם הדברים שבהם אתה פשוט מעולה? שאתה ממש אוהב לעשות? שאתה אומר לעצמך בנוגע אליהם - "שמישהו יעצור אותי!". מהן סוג הכתבות שאתה נמשך לקרוא עליהן בעיתון? מה מדליק אותך?
ובנוגע לייעודך - מתי לאחרונה הודו לך על משהו - תודה שריגשה אותך. משהו שנתת לאותו אדם שהיה מאוד משמעותי עבורו? מה נתת לו? איזו עוצמה, יכולת, כישרון יש לך שאיפשר לך לתת לו את הדבר הזה...
חשוב על ההישגים הגדולים שהיו לך בחיים...
מספיק חומר למחשבה בתור התחלה?? אני חושבת שכן. תתחיל מזה ואתה מוזמן להתחיל להתאמן!!!
בהצלחה שיהיה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)