מה עדיף: פסיכולוג או מאמן אישי ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עדיף: פסיכולוג או מאמן אישי ?
    ליאורה
    04/08/2008

אני צריכה ייעוץ בבקשה. קשה לי לספר את כל הבעיה שלי...אני שואלת באופן עקרוני: חברה המליצה לי על פסיכולוג אבל החבר שלי (הוא מודע על הבעיה ועוזר) מתנגד. הוא מציע שקודם ללכת לאימון אישי.
    התחלתי לחפש באינטרנט (כך הגעתי גם לפורום זה).
    החברה עברה לפני זמן אצל מאמנת זאת והיא מאוד ממליצה. מצאתי פסיכולוג שנראה לפי האתר שלו גם מתאים לבעיה שלי. מה מומלץ ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התרשמות אישית בשיחת היכרות

דפנה סלען
    04/08/2008

ליאורה יקרה
    ראשית, אני מברכת אותך על כך שאת רוצה לפתור את הבעיה - זו כבר חצי הדרך
    שנית, לגבי החלטה אם טיפול או אימון אני חושבת שאת צריכה להיפגש לפגישת היכרות עם כל אחד מהאנשים שבחרת לעצמך (כפי שציינת בחרת מאמנת ופסיכולוג) ולשוחח איתם.
    את יכולה לקרוא בפורום הודעה שלי ששלחתי לגבי ההבדלים בין אימון לטיפול, יחד עם זאת , לדעתי, אין כמו התרשמות אישית ולכן זה מה שהמלצתי לך.
    בהצלחה
    דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמן או לא

עמי
    05/08/2008

ספרת גם בפורום תפוז וענו לך. הרי את לא מציגה שאלה איך נאמר לך אם ללכת לפסיכולוג,שחופר אחורה,או לאימון שחושב קדימה? עמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו