מעורבות רגשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעורבות רגשית
    הילקה
    16/08/2008

שלום לכן, התחלתי בתהליך קואצ'ינג קלאסי של 12 פגישות עם גבר שלומד כרגע במסגרת מסודרת. אני בעצם הפרקטיקום שלו... מאוד התלבטתי לפני שהסכמתי לעבור אימון כיוון שסיפורי מורכב מאוד ויש לי פלונטר רציני של נסיבות חיים כרגע, אך בסופו של דבר רציתי בזה כחלק משינוי אותו אני רוצה להשיג. קשה לי במיוחד להכניס דמויות טיפוליות חדשות לחיי, עקב ריבוי מטפלים וטיפולים מכל הסוגים. כיום אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי יותר מ 3 שנים ויש לי גם מטפל חשוב נוסף (עברתי חוייה טרמינלית לפני כמה שנים ועברתי שיקום). אני אשה צעירה, פנויה שכמהה מאוד לקשר ואינטימיות. הקואצ'ר שעמו התחלתי להפגש מסתמן כגבר מרשים ביותר, ממש מהחלומות שלי... מה עושים??? האם לחתוך מיידית או לשתף אותו בתחושותיי? האם יש איסור או אתיקה מקצועית העוסקת בקשר רגשי או משיכה מינית? אנא עזרו לי, בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעורבות רגשית

הוספת תגובה

• הילקה יקרה

הילה פורטיס טויטו
    17/08/2008

דילמה...ואין לי לצערי תשובה חד משמעית.
    מבחינה אתית - האתיקה בנושא הזה חלה על המאמן. אם המצב היה הפוך והוא היה מעוניין בך כבת זוג - אסור היה לו להמשיך באימון, לפחות מבלי ששיתף אותך ברגשותיו. במקרה שלך - את צריכה לשאול את עצמך עד כמה ערך את מפיקה מהאימון, כאימון, עבור עצמך במצב הנוכחי. עד כמה הרצון שלך להיות איתו פוגע באוטנטיות ובכיוון הנכון של התהליך. אם יש פגיעה כל שהיא - אז לדעתי עלייך כן לשתף אותו. אינך חייבת לעשות מזה דרמה. את יכולה לשים את זה על השולחן ואני בטוחה שהשיחה תתקדם לאן שהיא צריכה להתקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו