זוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות
    roni
    17/08/2008

שלום אני נשואה 20 שנה , ישנם קשיים החוזרים עלעצמם בזוגיות שלנו. קשה לי לשבת לארוחה עם בעלי מאחר והוא אוכל נורא מהר ,וכל צורת האכילה שלו מאוד לא אסתטית בעיניי.הוא מודע לבעייה והיא מציקה גם לו ,אך כשאני מעירה הוא מאוד כועס עליי.גם אם איני מעירה ופשוט מאבדת תיאבון בארוחה ,הוא מפרשן את מבטיי כמבטים עויינים וממש זועם עליי. מה עושים? הוא טוען שהבעייה היא שלי. ושאני מנסה לשנות אותו. המצב מתסכל אותי משום שמצד אחד הוא מציג לי את הרגליו כבעייה שהיה רוצה לפתור ומאידך כועס עליי שאני כבייכול סתם ביקורתית לגביו. תודה רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות

הוספת תגובה

• רוני היקרה

הילה פורטיס טויטו
    17/08/2008

אני קוראת את המילים ובטוחה שבניהן יש רוודים עמוקים, רבים ונוספים שנבנו ב-20 שנות זוגיותכם. אינטואיטיבית אני מרגישה שהנושא יותר מתאים לטיפול זוגי. האם ניסיתם? אימון כמובן יכול לגם לעזור, אך בתנאי שתחליטו עליו כאימון משותף, של שניכם יחד. האם את חושבת שתוכלי לרתום אותו לזה?
    בנתיים - הצעה "מיידית" -
    שימי לב מתי הפעמים בהם הוא אוכל לאט. כשאת נזכרת ברגעים כאלה, או חווה אום - שימי לב אם תוכלי לראות, להרגיש או להבין שיש משהו בסיטואציה בניכם, ביחסים או במצב הרוח שלכם / שלו, שמאפשר את זה.
    ...אחרי שעשית זאת - האם את יכולה ללמוד מזה משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו