הדחקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדחקות
    נועה
    24/08/2008

בילדות הדחקתי הרבה מאוד אירועים טראומטים (ממושכים) שעברתי אבל ההדחקה ממש לא עוזרת לי היום כבוגרת אני סובלת מדיכאונות וחרדות כבר שנים השאלה שלי היא... האם שמעבירים את כל הדברים המודחקים והכואבים מהתת מודע למודע הבעיה ניפתרת ? או שצריכים לדבר עליהם ומה בעצם השלב הבא אחרי שהם כבר במודע הצלחתי לעלות על כולם או לפחות על רובם ואני כבר לא צריכה לבזבז את האנרגיות המיותרות על מנת לשמור עליהם שם אבל עדיין קיימים בי הפחדים יש ממש תקופות שלמות שלא זכרתי בהם כלום אבל אחרי כמה אירועים שהתחלתי להיזכר כולם התחילו לרוץ לי בראש והתחלתי להיזכר בכל הפרטים אבל אני לא מרגישה את מה שהרגשתי אז (כאב, חוסר אונים,עצב) ועוד שאלה האם הדחקה מוגזמת גורמת לחסימה רגשית? תודה רבה רבה וסליחה שזה היה קצת ארוך אני מקווה שזה בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדחקות

הוספת תגובה

• שיחה עם מומחה

דפנה סלען
    24/08/2008

נועה תודה על שאלתך - היא לא ארוכה וזה בסדר גמור.
    אני חושבת שבמקרה כזה הייתי פונה לרופא המשפחה ושואלת אותו אל מי כדאי לי לפנות - איזה מומחה מקצועי יוכל לעזור - אולי פסיכולוג ואולי יהיו לו רעיונות למומחה מתחום אחר. אין סיבה שתסבלי מפחדים ומשאלות טורדניות לגביהם. זו דעתי וכמובן, את תחליטי מה הכי טוב עבורך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו