פורום זוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פורום זוגיות
    י.
    31/08/2008

אני הייתי עם מישהו שנה. רוב הקשר היה מריבות ובאסה, על כל דבר וכל שטות. היו גם רגעים יפים, שאזכור כל החיים לפני כמה ימים ניפרדנו, ניפרדנו יפה, ידידים. אנחנו בקשר טלפוני, והוא מסכים שאבוא אליו מידי פעם, אך מאוד קשה לי עם הפרידה. אני לא רוצה לחפש מישהו אחר כדי לשכוח אותו - איך מתגברים על המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פורום זוגיות

הוספת תגובה

• לעשות דברים כיפיים לעצמך

דפנה סלען
    31/08/2008

שלום י.
    את מתארת קושי של פרידה. אכן קשה להיפרד אין ספק ואני מאמינה שיקח לך זמן עד שתתגברי על זה. מה שאת יכולה לעשות זה לחשוב מה היו הסיבות שגרמו לך להיפרד - כפי שציינת כאן - סיבות מאוד מוצדקות - פשוט להיזכר בזה ולהבין שעשית את המעשה הנכון. יחד עם זאת את יכולה לחשוב על לעשות דברים נחמדים עבורך כדי להנעים לך את הזמן ולהוריד ממך את המתח וה"באסה" של הפרידה. ואם את חושבת שלהכיר מישהו חדש יכול לעשות לך טוב לכי על זה - אין נכון / לא נכון - יש נכון עבורך או לא נכון עבורך. תעשי מה שטוב עבורך
    חשבי על זה
    בהצלחה
    דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום י'

הילה פורטיס טויטו
    02/09/2008

יש חלק בתוכך שרוצה להיות עם הבחור הזה. החלק הזה רוצה שיאהבו אותו, שיחבקו אותו....יש לחלק הזה כוונה חיובית מאוד עמוקה בשבילך. הוא בעדך. אך כמו שאת יודעת, החלק הזה לא משיג את הכוונה החיובית הזו - כי בשורה תחתונה, הקשר לא הביא את מה שהיית זקוקה לו ולכן התנתקת. התרכזי בכוונה החיובית - הפכי אותה למטרה שכן תהייה מושגת בקשר הבא שלך. היי מחויבת לעצמך בעניין זה.

בהצלחה, הילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו