מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון אישיגלית07/09/2008
כל היום אני מדברת בעבודה ואין לי משאבים ללכת לדבר עם מאמן גם בערב לאחריה. אני פשוט עייפה וצריכה קצת שקט. בכל זאת אני רוצה לממש עצמי ולדאוג לאיכות חיים גבוהה. מה הצעתכן? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון אישי
ענת פלדמן07/09/2008אפשר גם בטלפון, מומלץ פחות אבל אפשרי בהחלט. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקט אמיתי...
דפנה סלען09/09/2008גלית יקרה
מצד אחד את אומרת שאת רוצה שקט
מצד שני את אומרת שאת רוצה לממש את עצמך ולדאוג לאיכות החיים שלך
אני מאמינה ויודעת מנסיוני כמאמנת שאם תשיגי את איכות החיים שאת רוצה יהיה לך שקט - שקט אמיתי..
שקט במובן של נחת, אהבה עצמית, השלמה עם מה שיש וכו'
אימון נעשה אחת לשבוע ולעיתים אף אחת לשבועיים - נכון שבין פגישה לפגישה את אמורה לעשות דברים כדי לקדם את התהליך שאת עוברת באימון אך זה נטו בשבילך - וזו הרגשה נהדרת לעשות משהו בשביל עצמך - לא?
אני מזמינה אותך לנסות... ומקסימום - תגלי שזו אחת ההחלטות הנכונות שעשית בחייך!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
טלי19/09/2008היי גלית ,
אני מבינה אותך מאוד ומזדהה ,גם אני אישה עובדת ואין לי הרבה זמן
אבל אני מצאתי פתרון נהדר למצב שהוא: האוניברסיטה להצלחה : זוהי עבורי הדרך הנוחה, המקצועית והבטוחה ביותר להשגת הישגיי האישיים. באוניברסיטה אני נהנית מאימונים ומתכנים המוצגים בה ונשאבים ישירות מניסיונם של מאות אנשים מצליחים בעולם והכל און ליין מבלי שאצטרך לצאת מהבית .
בהצלחה
טלי קורן
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)