שינוי קריירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי קריירה
    אחת
    24/09/2008

אני במבוי סתום אמיתי וחייבת שינוי קריירה - איך אני יכולה להוביל את עצמי לשינוי? אני מתראיינת, למשרות חדשות, אבל לעתים מתקשה להרשים אנשים בגילי (33) שביכולתי עשות שינוי. ובבית יש שני ילדים ומשכנתא. זה מתסכל. לו רק הייתי בוחרת נכון לפני לפני עשר שנים כשעוד הייתייכולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי קריירה

הוספת תגובה

• אין כישלון יש רק משוב

דפנה סלען
    26/09/2008

שלום לך
    ראשית אין טעם לחשוב על מה יכולת לעשות בעבר - עשית את הכי טוב שיכולת לעשות באותו זמן - כך תמיד תחשבי וזה יעודדאותך להמשיך הלאה. אין כישלון יש רק משוב - כלומר מה שאת יכולה לעשות הוא ללמוד מנסיון העבר ולעשות דברים חדשים/נוספים בהווה כדי ליצור עתיד טוב יותר.
    לגבי שינוי בכלל ושינוי קריירה בפרט אין לי ספק שאת יכולה לצאת מהמבוי הסתום ע"י עזרה מתאימה. את יכולה לפנות לאימון, לייעוץ, להכוונה מקצועית - כל אלו יכולים לעזור לך לצאת מהמבוי הסתום ולעשות את הצעדים לשינוי המיוחל.
    מוזמנת לבחור בלעזור לעצמך להצליח להגשים את כל משאלותייך לשנה החדשה
    בהצלחה
    דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו