ביטחון עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטחון עצמי
    אושרת
    07/11/2008

שלום רב, האם ניתן לשנות צורת דיבור הססנית ולא בטוחה? זאת אומרת לגרום לי לדבר בביטחון מלא? האם אפשר לשנות ביטחון עצמי באישיות? תודה מראש, אושרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטחון עצמי

הוספת תגובה

• שיפור בטחון עצמי

דפנה סלען
    14/11/2008

שלום שרית ותודה על שאלתך
    אכן, ניתן לשפר ביטחון עצמי שיתבטא גם בצורת הדיבור שלך.גם באימון וגם ב NLP יש דרכים להוביל אותך למטרה הזאת. NLP היא גישה שבה אנחנו עובדים על מצויינות בתקשורת - לכן NLP מאוד מתאים לנושא הזה. מוזמנת לפנות אליי במייל להמשך השיחה
    דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• NLP היכן?

אושרת
    16/11/2008

ראשית, תודה על תשובתך. שנית, אני גרה באזור טבריה, האם ידוע לך היכן ניתן להירשם ולהתחיל באימוני NLP? עד כמה שידוע לי, אין אנשים או קורסים העוסקים בזה באזורנו, לצערי. אשמח אם תיידעי אותי. תודה מראש, אושרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• NLP בצפון

דפנה סלען
    16/11/2008

אושרת ,
    אני באופן אישי הכשרתי מאמנים בכלי ה NLP - בסדנאות שעשיתי עם שותפתי הילה למאמנים.
    צרי איתי קשר במייל או בטלפון שמופיע למעלה ואתן לך שמות של אנשים שאת יכולה לפנות אליהם. כמו כן חפשי באינטרט : מטפלי NLP, מאמני NLP - אני בטוחה שתמצאי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו